Fotbal intern

Ionuț Panțîru, Olimpiu Moruțan și Aristidis Soiledis, premiați de Gigi Becali! Măriri de salariu importante pentru cei trei. EXCLUSIV

22.10.2019 | 13:16
Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a decis să le mărească salariile jucătorilor Ionuț Panțîru, Olimpiu Moruțan și Aristidis Soiledis
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, s-a declarat încântat de prestațiile din această toamnă avută de jucătorii Ionuț Panțîru, Olimpiu Moruțan și Aristidis Soiledis și a decis să le mărească salariile. Latifundiarul din Pipera a anunțat că în zilele următoare va discuta și cu fundașul Bogdan Planic despre o prelungire a contractului și a dezvăluit condițiile în care acesta poate rămâne.

Ionuț Panțîru, Olimpiu Moruțan și Aristidis Soiledis, premiați de Gigi Becali

Gigi Becali a anunțat măriri de salariu pentru fundașii Ionuț Panțîru și Aristidis Soiledis, dar FANATIK a aflat că pe lista finanțatorului se află și mijlocașul Olimpiu Moruțan, jucător considerat marea perlă a celor de la FCSB. În plus, patronul ”roș-albaștrilor” a menționat că există o posibilitate ca Marko Momcilovic să rămână la echipă, deși în urmă cu două săptămâni anunța plecarea sârbului.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat și noile salarii pe care le vor primi Ionuț Panțîru, Olimpiu Moruțan și Aristidis Soiledis la FCSB. Mulțumit de transferul lui Panțîru de la Poli Iași, Gigi Becali a decis să-i dea jucătorului pe care îl consideră cel mai bun fundaș stânga din campionatul intern o mărire de 4.000 de euro. Astfel, fotbalistul propus de Gigi la echipa națională va ajunge la un salariu de 10.000 de euro.

Ionuț Panțîru în duel pentru balon cu Cristian Neguț la meciul Chindia Târgoviște – FCSB

Moruțan, cea mai mare mărire de salariu

Adus în această vară de la FC Botoșani, Aristidis Soiledis a avut prestații bune în tricoul vicecampioanei din Casa Pariurilor Liga 1 și va încasa 12.000 de euro, cu 3.000 de euro mai mult decât în acest moment. Cea mai mare mărire de salariu dintre cei trei, 4.500 de euro, o va primi giuvaierul Olimpiu Moruțan, pe care Gigi Becali speră să-l vândă pe zeci de milioane. Astfel, internaționalul de tineret va trece de la 9.500 la 14.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește pe Bogdan Planic, care acum două zile spunea că nu a primit nicio ofertă de prelungire a contract, Gigi Becali a dezvăluit că în zilele următoare va fi contactat pentru a discuta despre rămânerea la echipă. Singura condiție pe care latifundiarul din Pipera i-o pune fundașului sârb este să nu ceară bani la semnătură.