Fotbal intern

Ionuț Panțîru s-a accidentat! Fundașul stânga are probleme la gleznă. EXCLUSIV

29.10.2019 | 20:13
Ionut Pantiru sa accidentat Fundasul stanga are probleme la glezna EXCLUSIV
Ionuț Panțîru în meciul Chindia Târgoviște - FCSB. Fundașul stânga s-a accidentat. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Ionuț Panțîru, unul dintre preferații lui Gigi Becali, s-a accidentat în meciul câștigat de FCSB la Târgu Mureș, scor 4-0, cu Hermannstadt, în etapa 14 din Casa Pariurilor Liga 1, iar fundașul stânga nu face parte din lotul vicecampioanei pentru meciul cu U Cluj din optimile Cupei României.

Ionuț Panțîru s-a accidentat la gleznă

Ionuț Panțîru a fost titular în partida câștigată de FCSB cu Hermannstadt, dar fundașul stânga în vârstă de 23 de ani a întâmpinat probleme după duelul de la Târgu Mureș. Acesta s-a accidentat la gleznă și Bogdan Argeș Vintilă a decis să nu riște si să-l lase în afara lotului la meciul cu U Cluj.

ADVERTISEMENT

Locul lui Ionuț Panțîru pe postul de fundaș stânga a fost luat de Aris Soiledis, grecul transferat de FCSB de la FC Botoșani care a jucat la partida cu Chindia Târgoviște pe postul de mijlocaș central după ce Iulian Cristea a ieșit accidentat. Problemele lui Panțîru nu sunt atât de serioase și este de așteptat ca acesta să revină cu Sepsi, meci care are loc duminică, 3 noiembrie, de la ora 21.00, pe Arena Națională.

Gigi Becali i-a mărit contractul lui Ionuț Panțîru

Ionuț Panțîru a ajuns la FCSB pe 31 iulie 2019 și are contract cu vicecampioana României până în vara anului 2024. Fundașul stânga în vârstă de 23 de ani a reușit să îl impresioneze pe Gigi Becali, cel care a decis să îi mărească contractul de la 6.000 de euro pe lună la 10.000 de euro. 

ADVERTISEMENT

Cotat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro, Ionuț Panțîru a făcut pasul de la St. Miroslava la FC Poli Iași pe 10 ianuarie 2017, după ce formația din Copou a plătit 10.000 de euro pentru transferul său. Gigi Becali l-a cumpărat de la echipa antrenată de Mihai Teja pe 31 iulie 2019 cu 200.000 de euro. Până în prezent a jucat  în 14 meciuri pentru FCSB, a dat un gol și a oferit două pase decisive.