Fotbal intern

Ionuţ Popa se aşteaptă la o atmosferă tensionată la meciul cu UTA: “Vreau să văd cum voi fi înjurat!”

Antrenorul formaţiei ACS Poli Timişoara, Ionuţ Popa, a vorbit despre meciul retur pentru promovare sau menţinere în Liga 1, joi, de la ora 17:30, pe stadionul "Otto Greffner"....
14.06.2017 | 21:23
Ionut Popa se asteapta la o atmosfera tensionata la meciul cu UTA Vreau sa vad cum voi fi injurat
ADVERTISEMENT

Antrenorul formaţiei ACS Poli Timişoara, Ionuţ Popa, a vorbit despre meciul retur pentru promovare sau menţinere în Liga 1, joi, de la ora 17:30, pe stadionul “Otto Greffner”.

Acesta crede că returul barajului nu va ajunge la prelungiri şi a anunţat că va face mai multe schimbări în primul unsprezece.

ADVERTISEMENT

”Din păcate, în prima partidă nu ne-am propus să înscriem cât mai multe goluri şi să nu luăm, nu am reuşit pentru că am ratat şi pentru că am luat gol care s-a văzut şi din avion că e fault din atac. Şi normal că mă gândesc la schimbarea sistemului de joc şi a câtorva jucători pentru că ne dorim să înscriem şi să câştigăm. Eu ştiu că trebuie să dăm gol, să jucăm, am arătat la meciul tur că avem o valoare bună, peste adversar. UTA vrea să câştige, au un gol de recuperat, un gol nu înseamnă mult. Au un teren pe care sunt obişnuiţi să joace, ştiind bine terenul, îşi fac tactica în funcţie de teren. Poli va încerca să înscrie, vom juca ofensiv, aşa cum am făcut-o şi în tur. Eu nu mă gândesc că vor fi prelungiri”, a declarat la conferinţa de presă organizată astăzi, citat de TMsport.ro.

Totodată, Ionuţ Popa se aşteaptă la o atmosferă tensionată din partea suporterilor, a spus că a purtat deja discuţii cu doi lideri ai galeriei UTA-ei şi crede că terenul de joc nu va fi un obstacol pentru echipa sa.

ADVERTISEMENT

”Ştiu totul despre starea terenului, s-a lucrat şi astăzi, s-a făcut în aşa fel încât terenul să fie bun. E la dimensiuni mai mici ca al nostru, amândouă echipele jucăm pe acelaşi teren, nu spune că va fi un obstacol. Jucătorii noştri au jucat mai mereu cu mii de oameni în spate. Sunt la modă înjurăturile şi apucăturile astea. Eu vreau să văd atmosfera, cum voi fi înjurat. Am vorbit cu Neamţu şi Gabi, ei pe mine şi pe Falcă ne consideră cei mai mari duşmani. Şi-au cerut scuze că au înjurat la conferinţă. Le-am spus că sunt nemulţumit de ei, că nu îi văd ultraşi adevăraţi, ca Legia Varşovia sau cei din America de Sud, să rupă gardul, să răstoarne autocarul, sunt mai moi”, a spus Popa.

”Jucătorii sunt necăjiţi şi e normal. Ei s-au revoltat după meci prin căpitanul Cânu. Deşi mi-am propus să nu vorbesc despre arbitraj, ceea ce s-a întâmplat la Timişoara este inadmisibil. Eu nu cred că Radu Petrescu se compromite. Din ce ştiu eu, nu a făcut niciodată un meci praf. Poate să greşească o dată, neintenţionat, dar nu a făcut niciodată patru-cinci greşeli. Dacă meciul va fi cu greşeli împotriva noastră, atunci e un semnal”, a mai spus Popa, citat de TMsport.ro.

ADVERTISEMENT