Fotbal intern

Ionuț Radu, discurs magistral înaintea meciului România – Franța! ”Am plecat din nimic şi ajungem în top”. VIDEO

25.06.2019 | 22:56
Ionuț Radu a avut un discurs magistral înaintea meciului România - Franța (sursă foto: Facebook echipa națională a României)

Căpitanul echipei naționale de tineret, Ionuț Radu, a avut un discurs magistral înaintea meciului România – Franța, ultimul din faza grupelor de la Campionatul European din Italia și San Marino. ”Tricolorii” au produs marea surpriză a turneului final și s-au calificat în semifinale, după ce au câștigat o grupă din care au mai făcut parte Franța, Anglia și Croația.

Ionuț Radu, discurs incredibil înaintea meciului România – Franța: ”Nu poate să ne stea nimeni în cale”

Portarul Ionuț Radu este cunoscut pentru faptul că își mobilizează foarte bine colegii înaintea meciurilor, dar discursul avut înaintea partidei România – Franța a fost cu adevărat magistral. ”O să ieşim din grupa asta cu nouă puncte. Nu poate să ne stea nimeni în cale! Am plecat din nimic şi ajungem în top, unde ne e locul!”, a fost mesajul căpitanului pentru coechipierii săi.

Ionuț Radu are câte un discurs mobilizator pentru jucătorii naționalei României înaintea fiecărei partide, iar de la acest turneul final Federația Română de Fotbal l-a mai dat publicității pe cel de la întâlnirea câștigată în fața Angliei, scor 4-2. Portarul titular al României este jucătorul cu cea mai mare experiență, el fiind un jucător de bază la Genoa în ultimul sezon. De asemenea, Radu este jucătorul cu cea mai mare cotă în acest moment din lotul lui Mirel Rădoi.

România va întâlni campioana en-titre Germania pentru un loc în finală

Ionuț Radu și George Pușcaș sărbătorind calificarea în semifinalele Euro 2019 (sursă foto: Facebook echipa națională a României)

Echipa națională de tineret a României  a remizat cu Franța, scor 0-0, în ultimul meci din faza grupelor și s-a calificat în semifinalele Campionatului European din Italia și San Marino. ”Tricolorii” au uimit lumea fotbalului cu jocul prestat și prin faptul că au reușit să câștige fără înfrângere Grupa C din care au mai făcut parte Franța, Anglia și Croația.

În semifinalele Euro 2019, România va întâlni  campioana europeană en-titre Germania, meciul urmând să aibă loc joi, 27 iunie, de la ora 19:00, la Bologna și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. ”Tricolorii” au ajuns marți după-amiază la hotelul de lux din Bologna, acolo unde vor fi cazați pentru marea întâlnire din careul de ași.