Fotbal intern

Ionuț Radu și-a etalat adidașii de 1.000 de euro la revenirea în țară! ”Sper să mă aștepte la Inter”

30.12.2018 | 14:49
Ionuț Radu a revenit în țară pentru pauza de iarnă și și-a etalat o pereche de adidași în valoare de 1.000 de euro

Portarul echipei naționale de tineret a României, Ionuț Radu, a revenit în țară pentru pauza de iarnă și și-a etalat o pereche de adidași în valoare de 1.000 de euro. Goalkeeperul a avut o jumătate de sezon fantastic reușind calificarea la Campionatul European din 2019 și impunându-se ca titular la Genoa.

”A fost un an extraordinar. Cel mai bun an al meu, acum 6 luni nu m-aş fi aşteptat niciodată că l-aş fi terminat în felul ăsta şi sunt foarte mândru de asta! Meciul cu Fioirentina a fost fosrte bun. Sunt foarte bucuros că nu am luat gol, nu se mai întâmplase de foarte mult timp”, a declarat fotbalistul, conform Telekom Sport.

Așa arată adidașii purtați de Ionuț Radu la revenirea în țară
Așa arată adidașii purtați de Ionuț Radu la revenirea în țară

Ionuț Radu și-a etalat adidașii de 1.000 de euro la revenirea în țară: ”Momentan mă gândesc doar la vacanţă”

”Da, am văzut şi eu chestia asta. Este o mândrie pentru mine că am ajuns să valorez șapte milioane de euro. Nu mă aşteptam acum șase luni să ajung în punctul ăsta, dar este doar o altă motivaţie şi trebuie să continui pe drumul ăsta şi voi ajunge mai sus”, a mai spus căpitanul naționalei de tineret a României.

Ionuț Radu, încălțat cu adidașii de 1.000 de euro marca Philipp Plein, a spus că în acest moment nu se gândește la un transfer, dar speră ca într-o zi să ajungă la Internazionale Milano: ”Momentan vreau să mă gândesc doar la vacanţă. După voi vedea, când încep campionatul vom vedea. Munca va fi răsplătită, cum am spus întotdeauna, şi sunt convins că voi ajunge cel mai bine cotat portar român din toate timpurile. Sper să mă aştepte Inter”.

Ionuț Radu este în acest moment, alături de mijlocașul Răzvan Marin de la Standard Liege, cel mai bine cotat fotbalist român, ambii valorând câte șapte milioane de euro. Portarul de la Genoa este aproape de a face pasul spre prima reprezentativă a României, dar i-a pus o condiție selecționerului Cosmin Contra.

Tags: