Fotbal intern

Ionuț Vînă l-a cucerit pe Gigi Becali. “M-a încântat. L-am sunat și i-am zis că-i măresc salariul!”

15.07.2019 | 11:37
Ionut Vina la cucerit pe Gigi Becali Ma incantat Lam sunat si iam zis cai maresc salariul

Ionuț Vînă a debutat perfect la FCSB în meciul câștigat în fața celor de la Hermannstadt, scor 4-3, în prima etapă din sezonul 2019 – 2020 din Liga 1, iar mijlocașul cumpărat de Gigi Becali de la FC Viitorul Constanța cu 750.000 de euro a reușit să îl cucerească pe Gigi Becali.

Ionuț Vînă l-a cucerit pe Gigi Becali

Patronul vicecampioanei României a dezvăluit că l-a sunat pe Ionuț Vînă după meciul cu Hermannstadt și i-a transmis mijlocașului că îi va mări salariul dacă va continua să joace la fel de bine și în următoarele trei meciuri. Mai mult, Gigi Becali crede că a dat lovitura cu transferul lui Ionuț Vînă.

“Caut un jucător de 6-7 ani, un mijlocaș central cum îmi place mie. E Vînă! Eu îl vedeam, îmi plăcea de el, dar lumea îmi spunea că nu, că nu e ce trebuie. Mi-am luat inima în dinți și l-am luat. Aseară m-a încântat. E jucătorul pe care mi-l doream de mult. La Steaua așa e. Vînă a jucat de cinci ori mai bine decât la Viitorul pentru că are valoare. L-am sunat după meci. I-am zis că peste 3-4 meciuri îi măresc salariul. Nici nu a primit primul salariu. I-am mărit lui Florinel Coman, lui Tănase. Merg acum la echipă ca să vorbesc cu ei despre mărirea salariului pentru a nu avea gând de plecare. Nu mai vreau să vând. Vînă m-a încântat și acum merg să iau măsuri. Înainte să-l iau am întrebat dacă poate juca fundaș stânga și mi-a zis că el a jucat și fundaș stânga, dar el m-a încântat la mijlocul terenului. Acum nici nu mă mai gândesc să îl pun fundaș stânga. Mi-a plăcut atât de tare de el. Am găsit cheia care să pornească mașina la mijlocul terenului. Am găsit creierul echipei. Mi-a plăcut foarte mult de el. Îi mulțumesc lui Gică pentru echipa pe care o am. Am luat jucătorii de la ei, l-am luat pe Vînă care are școala lui”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Ionuț Vînă se bucură alături de Dennis Man și Claudiu Belu după un gol înscris în FCSB - Hermannstadt. Sursă foto: sportpictures.eu
Ionuț Vînă se bucură alături de Dennis Man și Claudiu Belu după un gol înscris în FCSB – Hermannstadt. Sursă foto: sportpictures.eu

Florin Tănase, favoritul lui Gigi Becali

Gigi Becali l-a lăudat și pe Florin Tănase, fotbalist despre care susține că este peste Florinel Coman și Dennis Man. Mai mult, Ionuț Vînă nu este singurul jucător de la FCSB care va avea salariu mărit. Patronul grupării antrenate de Bogdan Andone susține că îi va face lui Florin Tănase un salariu lunar de 25.000 de euro.

“Tănase este cel mai bun jucător român. E mai bun decât Coman. Eu cred că Tănase e numărul 1 la ora actuală. Nu vorbesc de Ianis Hagi. E peste Man și Coman. Uite-te ce face el, ce pase dă, cum aleargă. O să vedeți. Acum are 15.000 de euro salariu și îi fac 25.000 ca să nu mai plece”, a mai spus Gigi Becali.

  • 12.500 de euro este salariul lunar încasat de Ionuț Vînă la FCSB
  • 20.000.000 de euro este clauza de reziliere a lui Ionuț Vînă la FCSB