Sport

Ipostaza surprinzătoare în care a fost surprins Joyskim Dawa. Ce a făcut fundașul FCSB chiar de ziua lui. Foto

Joyskim Dawa și-a petrecut ziua de naștere într-o manieră cu totul surprinzătoare, fiind vizibil printr-o postare pe propriul cont de Instagram, apreciată de peste 1000 de oameni.
10.04.2024 | 11:36
Ipostaza surprinzatoare in care a fost surprins Joyskim Dawa Ce a facut fundasul FCSB chiar de ziua lui Foto
Joyskim Dawa și-a celebrat ziua de naștere într-un mod special / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Joyskim Dawa, un jucător exponențial pentru FCSB în acest sezon, a împlinit 28 de ani și și-a petrecut aniversarea special. Fundașul central al FCSB-ului s-a fotografiat pe stadionul lui Dinamo, chiar de ziua sa, unde-a avut loc un eveniment anual.

Joyskim Dawa și-a serbat ziua de naștere pe stadionul Dinamo

Pentru timp de o lună, musulmanii sărbătoresc Ramadanul, a 9-a lună în calendarul islamic, dedicată postului și credinței. Între 9 martie și 10 aprilie, musulmanii nu mănâncă sau beau între răsărit și apus, și au program de rugăciune.

ADVERTISEMENT

Eid Mubarak, sărbătoarea ieșirii din Ramadan, a fost celebrată de Joyskim Dawa pe stadionul Dinamo, alături de alți musulmani. Fundașul s-a fotografiat și postat pe Instagram cu prilejul acestei sărbători, însoțit de un mesaj de susținere pentru oamenii săi.

„Eid Mubarak tuturor oamenilor musulmani din lume. Fie că Allah să ne accepte toate rugăciunile și să ne ierte toate păcatele noastre. Mulțumesc tuturor pentru mesajele de ziua mea de naștere.“, a fost mesajul postat de Dawa pe contul propriu de Instagram.

ADVERTISEMENT
Dawa Ramadan
Joyskim Dawa a serbat ieșirea din Ramadan pe stadionul Dinamo / Instagram

Performanțele lui Dawa, posibil afectate de Ramadan

Joyskim Dawa, avertizat recent de Gigi Becali, este musulman și s-a aflat în postul Ramadanului pentru ultima lună. Performanțele sportivilor pot fi afectate de sărbătoarea musulmană. Dawa a jucat tot mai puțin la FCSB, ceea ce poate fi un factor pentru dispariția fundașului din primul „11“.

Pe timpul Ramadanului, Joyskim Dawa a prins 4 partide în tricoul lui FCSB. Chiar în prima zi a lunii musulmane, Dawa a jucat 90 de minute în meciul catastrofal cu Rapid, scor 4-0. În celelalte trei partide a fost utilizat maximum 45 de minute ca titular și 34 ca rezervă.

ADVERTISEMENT

Despre performanțele mai slabe ale lui Dawa din timpul Ramadanului a vorbit și Gigi Becali. Fundașul central a fost schimbat la pauza partidei cu Sepsi OSK, de pe 17 martie, câștigată cu 2-1.

„Dawa făcea greșeală după greșeală, trebuia schimbat. Acum e cu Ramadanul. Probabil nu are putere, forță. Probabil ține un Ramadan mai sever. Nu știu eu“, a spus Gigi Becali, conform AS.ro.

ADVERTISEMENT

De-a lungul acestui sezon, prestațiile lui Dawa au fost mult mai consistente ca în primul sezon la FCSB. Fundașul central a greșit tot mai puțin și a sudat un cuplu de fundași bun alături de Ngezana.

ADVERTISEMENT
Cota BETANO pentru FCSB: 3,05 este cota pentru „2 solist” la meciul CFR Cluj - FCSB