Fotbal international

Iran – Portugalia 1-1 la CM 2018. Ronaldo e în optimi după un final de infarct!

25.06.2018 | 22:53
Iran  Portugalia 11 la CM 2018 Ronaldo e in optimi dupa un final de infarct

Iran – Portugalia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Iran – Portugalia 1-1 s-a jucat în etapa a treia din Grupa B de la Campionatul Mondial 2018. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor rundei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!

Min. 90+2 / GOOOOOOOOL Iran! Karim Ansarifard a marcat din penalty.

Min. 52 / Cristiano Ronaldo a ratat o lovitură de la 11 metri.

Min. 45 / GOOOOOOL Portugalia! Ricardo Quaresma a marcat cu un şut, cu exteriorul, din afara careului.

UPDATE, ora 21:00 / A început meciul Iran – Portugalia


UPDATE, ora 19:50 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Iran – Portugalia

Iran: Beiranvand – Rezaeian, Hosseini, Pouraliganji, Hajisafi – Ezatolahi, Jahanbakhsh, Taremi, Amiri, Ebrahimi – Azmoun

Portugalia: Rui Patricio – Soares, Pepe, Fonte, Guerreiro – Quaresma, William, Bernardo Silva, A. Silva – Ronaldo, Andre Silva


Tot în grupa B se mai joacă astăzi, de la ora 21:00, și confruntarea Spania – Maroc la CM 2018.

Iran – Portugalia LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Ziua de luni programează în grupa B o adevărată finală pentru un loc în optimile Cupei Mondiale. Despărțite de un singur punct, Portugalia și Iran se vor înfrunta în meci direct. Avantajați sunt lusitanii, care au și varianta unui egal, caz în care riscă să termine însă pe locul doi în grupă. Cele două echipe se înfruntă acum pentru a treia oară, iar palmaresul le este favorabil portughezilor, care s-au impus în ambele dueluri precedente. Cel mai recent, în 2006, Portugalia s-a impus cu 2-0, în grupe la Cupa Mondială. Turneul din Germania a adus ultima mare performanță a Portugaliei la Cupa Mondială, prin prezența în finala mică.

Iran – Portugalia LIVE STREAM, în grupa B la CM 2018

Portugalia este așadar marea favorită în duelul cu Iran. Lusitanii sunt pe primul loc în grupă, la egalitate perfectă cu Spania. În primul meci, cele două reprezentative au terminat la egalitate, scor 3-3, într-un meci în care Cristiano Ronaldo a marcat de trei ori. Starul lui Real Madrid a recidivat în etapa a doua, când a marcat singurul gol al meciului cu Maroc. Acum, Ronaldo este așteptat să marcheze din nou. A marcat și în duelul din urmă cu 16 ani, de la Mondialul german, câștigat de lusitani cu scorul de 2-0. Este de altfel ultimul supraviețuitor al acelei echipe, din care mai făceau parte Figo, Deco sau Ricardo Carvalho.

Iran – Portugalia LIVE VIDEO pe TVR 1 si TVR HD

Iran a reprezentat una dintre surprizele plăcute ale acestui mondial. Victoria din fața Marocului, din prima etapă, scor 1-0, a fost una cu adevărat istorică. A fost doar al doilea succes al iranienilor la Cupa Mondială și le-a oferit șansa să lupte acum pentru calificare. A urmat meciul cu Spania, în care iranienii s-au apărat aproape perfect. Au fost învinși cu 1-0, dar evoluția avută în fața campioanei mondiale din 2010 a impresionat pe toată lumea.

Iran – Portugalia LIVE cote la pariuri CM 2018

Iranienii au o cotă de 6.40 să câștige acest meci, în vreme ce portughezii sunt creditați cu 1.67. Varianta remizei primește o cotă de 3.75 .  Vezi ce alte ponturi pariuri îți recomandăm.

Tags: