Fotbal international

VIDEO. Tottenham, OUT din Cupa Ligii după ce a condus cu 2-0! United, Chelsea, Arsenal şi City continuă. Vezi rezumatele AICI

UPDATE, ora 20:47 / S-au încheiat meciurile din optimile de finală ale Cupei Ligii Angliei. Marea surpriză a fost furnizată de West Ham, care a reuşit să învingă Tottenham pe Wembley, cu...
26.10.2017 | 09:02
VIDEO Tottenham OUT din Cupa Ligii dupa ce a condus cu 20 United Chelsea Arsenal si City continua Vezi rezumatele AICI

UPDATE, ora 20:47 / S-au încheiat meciurile din optimile de finală ale Cupei Ligii Angliei. Marea surpriză a fost furnizată de West Ham, care a reuşit să învingă Tottenham pe Wembley, cu scorul de 3-2. Chelsea a trecut de Everton cu 2-1 şi merge mai departe.

Rezultatele şi rezumatele din optimile de finală ale Cupei Ligii Angliei:

Arsenal – Norwich 2-1 (Nketiah 85, 96 / Murphy 34)

Leicester – Leeds 3-1 (Iheanacho 31, Slimani 71, Mahrez 88 / Hernandez 26)

Swansea – Manchester United 0-2 (Lingard 21, 59)

Manchester City – Wolverhampton 0-0 (4-1 după pen.) 

Chelsea – Everton 2-1 (Rudiger 26, Willian 90+3 / Calvert-Lewin 90+4)

Tottenham – West Ham 2-3 (Sissoko 6, Alli 37 / Ayew 55, 60, Ogbonna 70)

Bournemouth – Middlesbrough 3-1 (Simpson 49, Wilson 75 pen., Afobe 83 / Tavernier 56)

Bristol City – Crystal Palace 4-1 (Taylor 34, Djuric 39, Bryan 60, O’Dowda 66 / Sako 21)


Manchester City a câştigat cu greu meciul cu Wolverhampton, 4-1 după penalty-uri, din runda a 4-a din Cupa Ligii Angliei, după ce la finalul timpului regulamentar de joc şi al celor 2 reprize de prelungiri, scorul a rămas egal, 0-0VEZI VIDEO mai jos

Pep Guardiola susţine că elevii săi nu au putut să înscrie in timpul regulamentar din cauză că balonul este prea uşor şi sare.  El consideră că această minge nu este potrivită pentru o competiţie aşa de importantă cum este  Cupa Ligii Angliei. “Balonul este prea uşor si sare de colo-colo. E marketing, bani, ok, dar nu pentru o competiţie serioasă”, a declarat antrenorul lui Manchester City, dezamăgit de faptul că elevii săi nu au reuşit sa marcheze  în timpul regulamentar în partida contra celor de la Wolves.

Pep Guardiola: “Balonul nu poate fi controlat”

Este prima oară când Manchester City nu reuşeşte să marcheze în timpul regulamentar şi nici în prelungiri. A beneficiat de intervenţiile prompte a portarului Claudio Bravo care a rezolvat cele trei situaţii de gol al lui Wolverhampton. El a apărat şi două penalty-uri la loviturile de departajare aducând o contribuţie importanta la la victoria echipei  sale.

Nervos că echipa lui a obţinut calificarea atât de greu şi târziu, Pep Guardiola a dat vina pe mingea cu care se joacă Carabao Cup (Cupa Ligii Angliei).“Acest balon, Mitre, e prea uşor. Sare dintr-o parte-n alta, nu poate fi controlat. E imposibil să marchezi cu o asemenea minge. Şi nu vreau sa pară o scuză. Jucătorii au venit la mine şi mi- au zis : Mister, ce-i asta?! Îmi pare rău, însă nu e un balon serios pentru o competiţie de acest nivel. N-are greutate, nimic. Toţi se plâng de el.”, a mai adăugat Pep.

Mingea de care se plânge Pep Guardiola se numeste Mitre Delta EFL, este balonul cu care se joacă în Cupa Ligii şi e descris ca având “o suprafaţă unică imprimată, proiectată cu tehnologia revoluţionară Hiperseam pentru viteză, control şi durabilitate sporită. E prevăzută cu cusături lipite pentru a nu intra apa”. Preţul acestei mingi este în jur de 130 de euro.