Fotbal international

Isco îl atacă pe Cristiano Ronaldo: “Nu putem să plângem după cineva care nu a vrut să fie aici”

22.10.2018 | 17:26
Isco il ataca pe Cristiano Ronaldo Nu putem sa plangem dupa cineva care nu a vrut sa fie aici

Cristiano Ronaldo a plecat de la Real Madrid, iar “galacticii” trec printr-o criză fără precedent. Întrebat cum e fără Cristiano Ronaldo, Isco a izbucnit. “Nu putem să plângem după cineva care nu a vrut să fie aici”, a spus mijlocaşul lui Real Madrid. Şi nu a fost singurul răspuns dur al fotbalistului, care s-a luat şi de presă, după ce în ziarele din Spania au scris că antrenorul lui Real Madrid, Julen Lopetegui este ca şi demis. “Nu cred că presa are puterea să demită un antrenor al lui Real Madrid”, a spus Isco furios pe zvonurile care îl dădeau ca şi demis pe antrenorul său.

Criza lui Real Madrid este însă o certitudine. “Galacticii” au reuşit contraperformanţe greu de stabilit în vremea în care Cristiano Ronaldo era pe Santiago Bernabeu. Real Madrid a bifat 8 ore fără gol marcat, iar în ultimele 5 partide echipa antrenată de Julen Lopetegui a pierdut de 4 ori. În campionat Real Madrid e pe locul 7  şi va juca în El Clasico de pe cea mai slabă poziţie din ultimii 17 ani.

Isco spune că Cristiano Ronaldo nu a mai vrut să rămână la Real Madrid

Criza de la Real Madrid nu pare să aibă o rezolvare până la derby-ul cu Barcelona de duminică. Isco şi colegii săi îşi apără actualul antrenor. “Dacă concediază antrenorul trebuie să ne concedieze pe noi toţi, pentru că noi jucăm pe teren, asta este treaba noastră a tuturor, nu doar a antrenorului.” a spus Isco la conferinţa de presă, dinaintea partidei cu Viktoria Plzen de marţi, 23 octombrie, din Liga Campionilor.

Cristiano Ronaldo si Zinedine Zidane, pe vremea când cuvântul criză nu exista în dicţionarul lui Real Madrid
Cristiano Ronaldo si Zinedine Zidane, pe vremea când cuvântul criză nu exista în dicţionarul lui Real Madrid

Fără Cristiano Ronaldo “galacticii” marchează foarte puţin. Real Madrid are 13 goluri în doar 9 etape. Campioana Europei i-a pierdut în vară pe antrenorul Zinedine Zidane, care a luat o pauză din antrenorat şi pe starul Cristiano Ronaldo, plecat la Juventus pentru 110 milioane de euro.

  • 30 de milioane de euro este salariul lui Cristiano Ronaldo la Juventus