Fotbal international

Real Madrid – Levante 1-2 în La Liga. “Galacticii” au 5 meciuri fără victorie. Video

20.10.2018 | 15:35

Partida Real Madrid – Levante s-a disputat sâmbătă, de la ora 14:00, în cadrul etapei a noua din La Liga. Oaspeții s-au impus cu scorul de 2-1 pe Santiago Bernabeu. ”Galacticii” traversează un moment dificil, fiind la al cincilea meci fără victorie în toate competițiile. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 15.55 / Real Madrid – Levante s-a terminat cu scorul de 1-2!


UPDATE, ora 15.32 / Goool, Real Madrid! Marcelo îi readuce pe galactici în joc!


UPDATE, ora 14:21 / Real Madrid înscrie, dar arbitrul anulează golul pentru o poziție de ofsaid după ce a consultat VAR.


UPDATE, ora 14:15 / O adevărată nebunie în La Liga! Levante își dublează avantajul după ce Roger a transformat un penalty.


UPDATE, ora 14:09 / Surpriză pe Santiago Bernabeu!!! Morales a profitat de o greșeală a lui Rapahael Varane și a deschis scorul.


UPDATE, ora 13:29 / Se știu echipele de start.


Întâlnirea de pe Santiago Bernabeu deschide ziua de sâmbătă a campionatului Spaniei, zi în care vor juca și celelalte două mari candidate la titlu, Atletico Madrid și FC Barcelona. În ultimele trei meciuri din La Liga, Real Madrid a suferit două înfrângeri suprinzătoare în deplasare cu FC Sevilla și Deportivo Alaves și au remizat pe teren propriu cu Atletico.

Vezi ONLINE TV pe Digi și Telekom Real Madrid – Levante LIVE VIDEO și STREAM pe FANATIK.RO

Meciul Real Madrid – Levante poate fi văzut la TV pe Digi Sport 1 și Telekom Sport 1, dar golurile și cele mai importante faze ale întâlnirii de pe Santiago Bernabeu pot fi văzute în timp real și pe FANATIK.RO. 

Tehnicianul Julen Lopetegui se află cu sabia deasupra capului, mai ales că nu mai este susținut de vedetele din lot, dar conducătorii clubului i-au acordat încredere până la marele derby de săptămâna viitoare cu FC Barcelona. Pentru partida cu Levante, ”galcticii” nu-l vor avea la dispoziție pe Dani Carvajal, dar au reușit să-i refacă pe Gareth Bale și Isco.

Sergio Ramos și Vinicius jr. într-un duel pentru balon la ultimul antrenament înaintea meciului Real Madrid - Levante
Sergio Ramos și Vinicius jr. într-un duel pentru balon la ultimul antrenament înaintea meciului Real Madrid – Levante

De partea cealaltă, tehnicianul Paco Lopez nu-i va avea la dispoziție pe muntenegreanul Nikola Vukcevic, pe spaniolul Coke și pe albanezul Armando Sadiku. După un început de sezon ezitant, Levante a reușit două victorii extrem de importante în ultimele meciuri și a ajuns la mijlocul clasamentului în La Liga.

Echipele probabile la Real Madrid – Levante

Real Madrid este neînvinsă în ultimele 11 meciuri directe cu Levante în toate competițiile și în ultimele 13 partide jucate pe teren propriu în campionat. De remarcate este faptul că în sezonul trecut ambele întâlniri s-au încheiat la egalitate, 1-1 pe Santiago Bernabeu și 2-2 pe Estadio Ciudad de Valencia.

Pentru întâlnirea de sâmbătă, de la ora 14:00, Julen Lopetegui ar putea folosi următoarea formulă de echipă: Courtois – Odriozola, Varane, Sergio Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, Asensio. De partea cealaltă, Levante va juca în formula: Olazabal – Postigo, Cabaco, Pier – Jason, Campana, Bardhi, Tono – Ronchina, Boateng, Morales.