News

Iubita lui Cristi Manea, bătută în tribune! A fost transportată de urgenţă la spital

Iubita lui Cristi Manea a fost bătută în tribune

Iubita fundașului Cristi Manea a fost bătută în tribune la meciul România – Franța 0-0 de la Euro 2019. Alina Andreea, partenera internaționalului român, a fost implicată într-un incident neplăcut la finalul întâlnirii de pe stadionul Dino Manuzzi din Cesena.

Iubita lui Cristi Manea, bătută în tribune

Iubita lui Cristi Manea a fost bătută în tribune la finalul meciului România – Franța de trei fani din facțiunea ”Uniți sub tricolor”. Alina Andreea s-a ales cu buza spartă și a rămas fără un dinte și a primit îngrijiri medicale. Ea a fost transportată de urgență la spital cu ambulanța. Incidentul a avut loc în zona de tribună în care se aflau partenerele jucătorilor români.

În incident a fost lovit și un prieten al lui Cristian Manea, care se afla alături de iubita fotbalistului în tribună. Amicul fundașului român a fost surprins de FANATIK ținând o pungă de gheață la față. Acesta a povestit faptul că a fost lovit cu piciorul în cap în timpul incidentelor.

Iubita fundașului Cristi Manea a fost bătută în tribune la meciul România – Franța 0-0 de la Euro 2019

”Din păcate această bucurie a fost umbrită de faptul că niște suporterii au lovit-o pe soția lui Manea”, a declarat și Mirel Rădoi la TVR 1, după încheirea meciului România – Franța 0-0. Un suporter român a fost scos pe sus din arenă, după ce a forțat intrarea la vestiare.