Life

Iulia Albu, declarație romantică pentru iubitul său. Cum arată bărbatul din viața vedetei și ce i-a transmis aceasta

13.11.2020 | 23:26
Iulia Albu declaratie romantica pentru iubitul sau Cum arata barbatul din viata vedetei si ce ia transmis aceasta
Iulia Albu îi răspunde Andreei Marin după ce a numit-o „scorpia showbizului”. Ce mesaj i-a transmis
ADVERTISEMENT

Iulia Albu și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare cu cea mai recentă postare a ei. Vedeta a publicat o fotografie inedită cu iubitul ei, alături de un mesaj emoționant pentru acesta, cu ocazia zilei sale de naștere.

Iulia Albu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Criticul de modă a fost căsătorită timp de 9 ani cu designerul Mihai Albu, de care a divorțat în anul 2013. Totuși, se pare că aceasta iubește din nou și este mai fericită ca oricând.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu, în vârstă de 39 de ani se poate considera o femeie împlinită, având noroc atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. Vedeta are o fiică de 11 ani, care i-a moștenit, fără doar și poate, frumusețea.

Iulia Albu, declarație romantică pentru iubitul său. Cum arată bărbatul din viața vedetei și ce i-a transmis aceasta

Iulia Albu este o vedetă foarte discretă și rezervată în declarațiile cu privire la viața personală. Cu toate acestea, fosta soție a lui Mihai Albu a decis să își dea frâu sentimentele și să le arate tuturor că iubește din nou.

ADVERTISEMENT

Designerul a postat o fotografie alături de actualul ei iubit, spre surprinderea tuturor, dar și un mesaj romantic, cu ocazia zilei de naștere a bărbatului. Cu zâmbetul până la urechi, Iulia pare mai fericită ca oricând, iar cei doi par să se simtă foarte bine unul îl compania celuilalt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

,,La multi ani, iubitul meu! M-ai invatat sa zambesc cum nu am zambit niciodata. Si sa port verde… sa nu uitam despre verde” , a scris Iulia Albu în dreptul fotografiei.

ADVERTISEMENT

În trecut, Iulia Albu a mai vorbit despre actuala ei relație, însă a evitat să ofere prea multe detalii. Totuși, vedeta a adus în discuție posibilitatea unei căsătorii, mărturisind că, deși nu dorește să pună presiune pe partenerul ei, și-ar dori să îmbrace iar rochia de mireasă.

„Nu, acesta nu este un inel de logodna, dar ar putea fi! Ar putea fi! Domnita de Alba se va marita atunci cand Fat Frumos o va cere de nevasta. Domnita de Alba nu o sa spuna niciodata daca s-a casatorit. Domnita de Alba se va marita in secret si nu va sti nimeni, decat ea si Fat Frumos!”, a spus Iulia Albu.

ADVERTISEMENT