News

Iuliana Călinescu, actrița care l-a înnebunit pe Mihai Bendeac la iUmor! Cum a venit la Antena 1. FOTO

13.04.2019 | 21:42
Iuliana Călinescu, actrița care l-a înnebunit pe Mihai Bendeac la iUmor!

Sezonul 6 al emisiunii ”iUmor” a adus în fața telespectatorilor nu numai numere de magie impresionante, ci și revederi emoționante. Una dintre ele este reprezentantă de Iuliana Călinescu, actriță cu care Mihai Bendeac a jucat într-un serial.

Iuliana Călinescu, actrița care l-a înnebunit pe Mihai Bendeac la iUmor

Mirarea nu a constat în superba sa apariție, ci în sclipirea vedetei în ochi la vederea ei. Bendeac a fost topit atunci când a văzut silueta Iulianei intrând pe scenă. Îmbrăcată într-un maiou alb, decoltat, pantaloni scurți, tocuri și ruj roșu, l-a dat pe spate pe actor și l-a făcut chiar să vină după ea la finalul numărului.

După ce și-a dat votul, a fugit în culise pentru a o prinde și a o felicita pentru textul pe care l-a avut, dar și pentru curajul de a venit la iUmor, dar și pentru a o admira mai bine.

Iuliana Călinescu, actrița care l-a înnebunit pe Mihai Bendeac la iUmor! Cum a venit la Antena 1. FOTO
Îmbrăcată într-un maiou alb, decoltat, pantaloni scurți, tocuri și ruj roșu, l-a dat pe spate pe actor, l-a făcut chiar pe actor să vină după ea la finalul numărului

Alina Haiduc, cea care se vrea soția lui Bendeac, sesește pe scena umorului în seara de sâmbătă

Un alt eveniment marcant al show-ului va urma în câteva clipe. Este vorba despre o revedere, care nu va fi în gară, însă ca fi una la fel de sentimentală. Mai exact, cea care urcă pe scena show-ului de comedie este Alina Haiduc, cea care se fă soția lui Mihai Bendeac. De altfel, fata a mai încercat să îl ceară de soț pe Mihai și în sezonul 5, dar poate cifra 6 îi va aduce noroc.

Data trecută, Alina a venit tocmai din Vienta pentru a-l vedea și săruta pe râvnitul burlac. În acel moment, concurenta și-a făcut curaj să vină fiind mânată de gelozie. „M-am uitat la toate sezoanele. Au venit toate fetele pe scenă, le-a sărutat şi m-am enervat foarte tare. M-am gândit să vin şi eu, că acum sunt geloasă”, a declarat Alina, la prima sa apariție pe scena umorului.(Click în galeria foto pentru mai multe imagini)