Life

Izabel Goulart, vedeta cu cel mai tonifiat și flexibil corp. A făcut senzație în Grecia, într-un costum de baie minuscul. Foto

Izabel Goulart este faimoasă pentru corpul său tonifiat. Modelul originar din Brazilia pozează în ținute provocatoare, care îi pun în evidență formele atent lucrate la sală, și face furori în mediul online.
14.07.2022 | 10:25
Izabel este renumită pentru corpul său tonifiat. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Izabel Goulart se mândrește cu corpul său incredibil de tonifiat și nu se ferește deloc să-l expună în fața lumii. Modelul, în vârstă de 37 de ani, din Brazilia face furori cu fotografiile pe care le publică în mediul online.

Cine este Izabel Goulart, vedeta cu cel mai tonifiat corp. Face senzație în social media

Maria Izabel Goulart, pe numele său complet, este un model din Brazilia. În vârstă de 37 de ani, ea și-a câștigat notorietate în perioada 2005-2008, în care a lucrat pentru Victoria’s Secret.

ADVERTISEMENT

De altfel, a bifat mai multe aparții în paginile unor publicații internaționale precum Sports Illustrated și Swimsuit Issue și a colaborat Armani Exchange.

Totodată, Izabel a jucat în mai multe filme, printre care și Baywatch, unde a interpretat rolul lui Amber, Doi bărbați și jumătate și Anitta: Indecente.

ADVERTISEMENT

Una din pasiunile este, cu siguranță, sportul. Vedeta are un corp incredibil de tonifiat pe care nu se sfiește deloc să și-l arate.

Pe contul său de Instagram, Izabel Goulart publică adesea imagini în care apare în ținute care nu lasă prea mult loc imaginației.

ADVERTISEMENT

Recent a fost în Grecia, de unde a împărtășit cu urmăritorii săi, 4.6 milioane la număr, un videoclip în care arăta cum reușește să-și întrețină fizicul de invidiat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Izabel Goulart (@izabelgoulart)

Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, albastru, din două piese, Goulart a realizat mișcări impresionante de yoga. Modelul brazilian s-a filmat în timp ce stătea în echilibru pe cap și își ridica picioarele în aer.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când Izabel Goulart publică astfel de imagini. Aceasta ratează rar ocaziile în care își poate arăta corpul tonifiat din cap până în picioare, pentru care, de altfel, este și renumită.

Izabel Goulart este logodită

Din anul 2015, Izabel Goulart formează un cuplu cu fotbalistul profesionist Kevin Trapp. Acesta a împlinit recent 31 de ani, iar artista i-a transmis public că îl iubește și că este cea mai minunată ființă care face parte din viața ei. Din 2018, Izabel și partenerul său sunt logodiți, notează Daily Mail. 

ADVERTISEMENT