Life

Jador are o nouă cucerire! Cântărețul a vorbit despre fata care i-a furat inima: „Nu e româncă!”

Jador are o fată în minte, o nouă cucerire despre care a vorbit de curând în emisiunea Alexandrei Ungureanu de pe Youtube. Chiar și așa, manelistul este oficial tot singur.
19.05.2022 | 13:13
Jador are o noua cucerire Cantaretul a vorbit despre fata care ia furat inima Nu e romanca
Jador, cântăreț de muzică de petrecere. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Încurcate mai sunt căile iubirii când vine vorba de Jador! Manelistul spune că este în continuare singur, deși a pus ochii pe o fată care nu este româncă.

Jador a pus ochii pe o tânără din străinătate

Cântărețul este în cunoaștere cu o tânără despre care a spus că l-a cucerit prin faptul că râde mai tot timpul, iar în prezența ei se simte foarte bine.

ADVERTISEMENT

Jador a mai spus că, deși lucrurile par să funcționeze bine între el și misterioasa fată, nu poate să spună că este iubita lui, căci niciunul dintre cei doi nu a stabilit dacă sunt sau nu într-o relație.

Se pare că artistul a trecut peste dezamăgirea pe care a avut-o în urma încercărilor repetate de a fi cu deja celebra Georgiana Elisei. Nu a pomenit niciun cuvânt despre femeia cu care, pe vremea când era la Survivor, visa să își întemeieze o familie.

ADVERTISEMENT

„Îmi place de o fată, care nici măcar nu e româncă. Îmi place foarte mult de ea. E mișto. Râde toată ziua. E cel mai important și e foarte inteligentă. Vorbește cinci limbi străine, fluent. Femeia este foarte mișto.

Îmi place foarte mult caracterul. Fizic e drăguță, e normală”, a spus Jador pe Youtube.

„Sunt mai deschis pentru că sunt foarte timid”

Manelistul a zis că e dispus să o învețe pe fata pe care a pus ochii limba română, fiind fascinat de personalitatea ei.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a fost rugat să facă o autodescriere, asta după ce unii spun ba că este extrem de arogant, ba că este retras. Jador s-a spovedit în fața Alexandrei Ungureanu și a zis cum este, de fapt, în realitate.

În ciuda aparențelor, manelistul se declară o persoană foarte timidă. Maschează timiditatea cu exuberanța pe care au remarcat-o toți.

ADVERTISEMENT

„Sunt mai deschis pentru că sunt foarte timid. Momentan, am 27 de ani, sunt liber, sunt tânăr, trec prin viață frumos. Sper să am o viață frumoasă și copiilor mei să le las ceva”, a adăugat Jador.

ADVERTISEMENT