Life

Jador, parodiat de un cunoscut actor român: „Idolul celor care au terminat școala primară la seral”

24.02.2021 | 20:54
Jador parodiat de un cunoscut actor roman Idolul celor care au terminat scoala primara la seral
Jador a devenit ținta unei parodii de pe Youtube. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jador a ajuns în vizorul lui Ionuț Rusu! Celebrul actor de comedie care a imitat și parodiat personalități publice din România, de la vedetele de zi cu zi până la președintele Klaus Iohannis (pentru care și-a tras câteva ponoase din partea politicienilor de la putere pentru sketchul din noaptea de Revelion de la TVR 1) a intrat de data aceasta în pielea concurentului de la Exatlon România.

Ionuț Rusu a început de ceva vreme o serie de parodii ale emisiunii „40 de întrebări” prezentată de Denise Rifai, luând la rând o serie de nume celebre pe care cu siguranță cu toții și-ar dori să le vadă în show-ul de la Kanal D, printre care Diana Șoșoacă, Raed Arafat și Dana Budeanu.

ADVERTISEMENT

În noul episod difuzat pe Youtube, actorul transilvănean s-a pus în pielea lui Jador, față în față cu fosta prezentatoare de la Realitatea TV.

Ionuț Rusu l-a parodiat pe Jador ca invitat în emisiunea lui Denise Rifai

„Dacă salivez cumva înseamnă că am alături de mine un bărbat care aproape m-a făcut să uit de Cristi Borcea”, este preambulul interviulu lui Denise Rifai din perspectiva lui Rusu, prezentându-l pe Jador.

ADVERTISEMENT

„Invitatul meu de azi este idolul oamenilor care au terminat școala primară la seral, domnul Jador”, continuă Rusu interpretând-o pe Rifai.

Interviul fictiv a fost deliciul internauților

Prima întrebare pe care personajul Denise i-a pus lui Jador a fost ce este o vocală. Ce ar fi răspuns manelistul concurent în emisiunea Survivor România: „O vocală e o cântăreață care cântă cu vocea. Cântărețul e vocal, cântăreața e vocală”.

ADVERTISEMENT

N-a durat mult până când Jador a început să o facă terci pe Denise Trifai, așa cum o numește actorul: „Ești o balenă!”.

„Ți-am zis pentru că te iubesc mult și țin la tine”, a fost replica inventată de Rusu făcând referire la jignirea pe care cântărețul de manele i-a adresat-o fostei sale coechipiere, Georgiana Lupu.

ADVERTISEMENT

A urmat apoi un alt șir de întrebări și răspunuri la fel de amuzante după cum puteți vedea în videoclipul de la mijlocul articolului.

 

ADVERTISEMENT