Fotbal intern

Jesus Fernandez i-a impresionat pe oficialii lui CFR Cluj. “E foarte bun!”

27.08.2018 | 09:07
Jesus Fernandez ia impresionat pe oficialii lui CFR Cluj E foarte bun

Jesus Fernandez a fost titular în meciul Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj, scor 0-0, în etapa a 6-a din Liga 1 Betano, ediţia 2018 – 2019, iar portarul spaniol care a evoluat în trecut pentru Real Madrid a reuşit să-i impresioneze pe oficialii campioanei României. Iuliu Mureşan a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Jesus Feranandez.

Deşi jucătorii lui Antonio Conceicao nu au reuşit să-i mişte pe oficialii din Gruia cu jocul prestat în meciul de pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş, Jesus Fernandez a avut o zi bună şi a debutat în poarta ardelenilor cu o serie de intervenţii spectaculoase.  Iuliu Mureşan susţine că rezultatul este unul nemeritat, deoarece Gaz Metan a dominat categoric partida din etapa a 6-a.

Jesus Fernandez i-a impresionat pe oficialii lui CFR Cluj

”Am văzut care e valoarea lotului şi unde ne sunt limitele, e foarte important. Şi a fost un scor care a fost obţinut, de fapt, de portarul nostru, care e foarte bun, a făcut un meci super, nici nu pot să calific, vreo 2-3 (n.r. ocazii) le-am văzut în poartă, nu ştiu cum le-a scos. Echipa a făcut un joc să zicem modest şi e un 0-0 care, după părerea mea, nu neapărat l-am meritat”, a declarat Iuliu Mureşan pentru Telekom Sport.

În meciul Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj, scor 0-0, a avut ocazia să debuteze şi Julio Baptista, cel care a evoluat în trecut la Real Madrid, AS Roma şi Arsenal. Iuliu Mureşan a comentat şi în legătură cu jocul prestat de brazilian în cele 20 de minute petrecute pe teren. ”Vede jocul, e clar, e cu experienţă, e un fel de antrenor în teren. El poate să joace, dar trebuie să mai muncească, să se mai pună la punct cu condiţia fizică”.

Jesus Fernandez s-a fotografiat alături de Julio Baptista
Jesus Fernandez şi Julio Baptista

Ce a declarat Jesus Fernandez după Gaz Metan – CFR Cluj 0-0

”Sunt mulţumit, a fost un meci în care am fost nevoit să muncesc. Era debutul meu la CFR şi sunt mulţumit că am menţinut poarta fără gol. Chiar dacă a fost un meci greu, am reuşit să scoatem un rezultat de egalitate. Campionatul din România este puternic din punct de vedere fizic, cred că sunt echipe bune aici. Putem să câştigăm cu 3-0 cu Dudelange şi să ne calificăm în grupele Europa League. Suntem puternici acasă şi vom încerca să ne calificăm. Julio Baptista ne va ajuta mult. Are o experienţă foarte mare, ajută mult echipa şi cu siguranţă că va fi totul bine”, a spus Jesus Fernandez, la Telekom Sport.

Ce a spus Julio Baptista

Deşi abia a debutat în Liga 1 Betano, Julio Baptista este cu gândul la Europa League. Brazilianul este de părere că CFR Cluj va avea un meci dificl cu Dudelange, dar crede că ardelenii pot ajunge în grupele Europa League.

Vom avea un meci dificil, fiindcă Dudelange au câștigat acolo cu 2-0. Dar cred că cel mai important lucru pe care trebuie să îl facem este să ne schimbăm mentalitatea.Cred că antrenorul are nevoie de multe lucruri. E o echipă mare aici, care a jucat în grupele Champions League. Dorința mea este să readucem Clujul în Liga Campionilor. Va fi mult de furcă. Toți va trebui să muncim din greu pentru ca acest lucru să se realizeze.”, a completat fotbalistul brazilian.