Fotbal international

Jose Mourinho își atacă propriii jucători după eliminarea din Champions League: ”Noi nu mai putem răni pe nimeni, în timp ce ei ne-au provocat durere”. VIDEO

11.03.2020 | 08:12
Jose Mourinho isi ataca propriii jucatori dupa eliminarea din Champions League Noi nu mai putem rani pe nimeni in timp ce ei neau provocat durere VIDEO
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Tottenham Hotspur, Jose Mourinho, își atacă propriii jucători după eliminarea din optimile de finală ale Champions League.

Jose Mourinho își atacă propriii jucători după eliminarea din Champions League: ”Nu am putut cere mai mult de la ei”

”Am avut încredere înainte de meci, dar Leipzig este o echipă foarte puternică. Noi nu mai putem răni pe nimeni, în timp ce ei ne-au provocat durere! Au fost şi unele greşeli din partea noastră”, a declarat portughezul.

ADVERTISEMENT

”Îmi este mai greu să antrenez jucători care nu pot demonstra adevăratul lor potenţial decât jucători care au limite clare. Nu am putut cere mai mult de la ei”, a fost atacul lui Jose Mourinho la adresa propriilor jucători după eliminarea din Champions League.

Recorduri negative pentru Mourinho

Jose Mourinho traversează cea mai slabă perioadă din cariera sa de antrenor, fiind la al șaselea meci consecutiv fără victorie în toate competițiie, două remize și patru înfrângeri. Portughezul nu a mai câștigat un meci eliminatoriu în Champions League din aprilie 2014, atunci când Leipzig evolua în liga a treia din Germania.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Julian Nagelsmann a devenit la 32 de ani şi 231 de zile cel mai tânăr antrenor care se califică în sferturile de finală ale Champions League. DE remarcat este faptul că neamțul avea doar 16 ani atunic când Mourinho câștiga prima dată Champions League cu FC Porto.

”Este un eşec devastator”

La finalul jocului de la Leipzig, Dele Alli le-a cerut scuze fanilor: ”Este un eşec devastator. Am crezut că putem întoarce rezultatul, dar am fost pedepsiţi. Nu putem folosi drept scuză absenţele importante, avem un lot valoros. Cerem scuze fanilor care au venit să ne încurajeze aici în Germania”.

ADVERTISEMENT

RB Leipzig s-a calificat în sferturile de finală după victoria cu 3-0 pe teren propriu în fața lui Tottenham. Pentru nemți a înscris de două ori Marcel Sabitzer (10, 22) și Emil Forsberg (86) care a asigurat victoria trupei lui Julian Nagelsamnn. Echipa lui Jose Mourinho nu a reușit să înscrie niciun gol în dubla manșă cu nemții.

Mukiele, făcut KO de o minge care l-a lovit în față

Fanii lui RB Leipzig au trăit momente de groază în minutul 54, după ce Nordi Mukiele a fost trântit de o minge care l-a lovit din plin. Fundașul nemților a avut nevoie de asistența medicilor care au intervenit prompt, iar francezul a fost înlocuit în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Nordi Mukiele a fost imobilizat și transportat cu targa, deși din reluări nu părea o lovitură serioasă. Tehnicianul lui Leipzig l-a înlocuit, iar Mukiele a ieșit pe targă, însă în poziție de șezut, semn că nu a fost vorba de o accidentare gravă.

ADVERTISEMENT