Fotbal international

Jose Mourinho și Massimiliano Allegri, favoriți să o preia pe Bayern Munchen! Surpriza bavarezilor poate veni din interiorul clubului

04.11.2019 | 12:26
Jose Mourinho si Massimiliano Allegri favoriti sa o preia pe Bayern Munchen Surpriza bavarezilor poate veni din interiorul clubului
ADVERTISEMENT

Tehnicienii Jose Mourinho și Massimiliano Allegri sunt marii favoriți să o preia pe Bayern Munchen, după ce bavarezii s-au despărțit de croatul Niko Kovac. Campioana Bundesligii a decis să-și demită antrenorul după înfrângerea drastică suferită în deplasare cu Eintracht Frankfurt, în etapa a zecea a campionatului Germaniei.

Jose Mourinho și Massimiliano Allegri, favoriți să o preia pe Bayern Munchen

Presa internațională a scris că principalii favoriți să preia locul lăsat liber de Niko Kovac sunt Jose Mourinho și Massimiliano Allegri. Portughezul nu a mai antrenat de la finalul anului trecut, atunci când a fost demis de la Manchester United, în timp ce italianul nu a ajuns la o înțelegere în vară cu oficialii lui Juventus Torino pentru prelungirea înțelegrii.

ADVERTISEMENT

Însă, cei doi nu sunt singurele variante luate în calcul de șefii lui Bayern Munchen. Pe o listă a bavarezilor se mai află Ralf Ragnick, Arsene Wenger, Laurent Blanc, toți fără contract în acest moment, dar și olandezul Erik ten Hag (Ajax Amsterdam) și argentinianul Mauricio Pochettino (Tottenham Hotspur). De asemenea, nu este exclusă o surpriză și nemții să mizeze pe Hans-Dieter Flick, secundul lui Kovac și cel care asigură interimatul.

Mourinho, curtat de marile forțe ale Europei

Deși liber de contract de aproape un an, Jose Mourinho, care conduce în  topul antrenorilor care au cheltuit cei mai mulți bani pe transferuri, rămâne unul dintre cei mai căutați tehnicieni. El a fost dorit de Olympique Lyon, dar presa a scris ba că negociază în secret cu Borussia Dortmund, ba că așteaptă un semn de la Florentino Perez pentru a veni în locul lui Zinedine Zidane la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

De curând, Jose Mourinho a fost văzut luând masa cu directorul sportiv al clubului Arsena Londra, Raul Sanllehi, iar britanicii au speculat imediat că ”The Special One” este aproape de o revenire în Premier League. Spaniolul din conducerea ”tunarilor” este unul dintre cei care îi fac lobby tehnicianului portughez pentru a deveni înlocuitorul lui Unai Emery.