Fotbal intern

Jucătorii lui Sepsi, entuziasmați de “golul anului” reușit de Florin Ștefan! Video

05.12.2018 | 23:44
Jucatorii lui Sepsi entuziasmati de golul anului reusit de Florin Stefan Video

Golul de 2-0 marcat de Florin Ștefan în minutul 38 al partidei Sepsi – FCSB 4-2 a fost poate cel mai frumos al campionatului. Reluarea cu călcâiul a fotbalistului de la Sepsi i-a lăsat mască nu doar pe cei de la FCSB, ci și pe coechipieri și mai ales pe cel care a centrat pentru golul său Gabriel Vașvari. “A fost neașteptată execuția lui și pentru mine, m-a surprins!”,  a spus mijlocașul care deschisese scorul chiar din pasa celui care a marcat un super gol, Florin Ștefan.

Cei doi au făcut diferența în prima repriză, când au marcat fiecare din pasa celuilalt în doar 4 minute. În minutul 32 Florin Ștefan a pasat pentru Gabriel Vașvari care a deschis scorul, iar după 4 minute acesta din urmă i-a întors serviciul internaționalului de tineret, care a marcat un super gol cu călcâiul, a la Madjer. “Mă bucur că am colaborat bine cu Florin Ștefan, am marcat amândoi, am dat pase de gol amândoi, dar nu este important cine marchează, este important să luăm cele 3 puncte.”, a spus Gabriel Vașvari despre cuplul pe care l-a făcut în acest meci cu Florin Ștefan, puștiul care anul viitor merge la Euro cu tineretul lui Mirel Rădoi.

Jucătorii lui Sepsi, entuziasmați de “golul anului” reușit de Florin Ștefan! “A fost neașteptată execuția lui și pentru mine, m-a surprins!”

A fost un meci spectaculos cu 6 goluri și un fotbal frumos, pe un teren înghețat. “Nu a fost cel mai bun gazon, s-a alunecat, dar la Iași am jucat pe un gazon și mai prost, măcar azi s-a putut pasa, s-a jucat fotbal. E greu să joci pe asemenea terenuri, dar dacă trebuie să jucăm, jucăm.”, a spus Gabriel Vașvari care a reușit să marcheze în ultimele două etape singurele sale goluri în campionat în acest sezon. Reușita lui Florin Ștefan l-a uimit pe mijlocaș. “A fost neașteptată execuția lui și pentru mine, m-a surprins! E un tânăr de perspectivă, are talent și sigur va ajunge departe.!”, a declarat Vașvari despre cel care a marcat “golul anului” în Liga 1 Betano.

Gabriel Vașvari, în duel cu Filip, a fost unul dintre cei mai buni jucători ai gazdelor în Sepsi – FCSBcu 4-2

Mijlocașul de 32 de ani speră să repete performanța și în etapa viitoare, când Sepsi întâlnește acasă pe Botoșani, într-o partidă din etapa cu numărul 19. “În seara aceasta am demostrat că suntem o echipă bună și ne putem bate de la egal la egal cu oricine. Acum urmează un meci important cu Botoșani. Dacă nu luăm și cu ei 3 puncte nu am făcut nimic. Am marcat și la Iași, mă bucur că mă aflu într-o perioadă foarte bună și sper s-o țin tot așa.”, a spus Vașvari, după ce Sepsi și-a consolidat locul 5 în Liga 1 Betano, cu 27 de puncte.

  • 3 goluri a marcat Florin Ștefan în acest sezon pentru Sepsi