Fotbal intern

Jucătorii Universității Craiova se implică în campania de vaccinare: „Vă așteptăm la stadion”

06.05.2021 | 12:00
Jucatorii Universitatii Craiova se implica in campania de vaccinare Va asteptam la stadion
ADVERTISEMENT

Revenirea la normal este condiționată de vaccinare, iar jucătorii Universității Craiova se implică și ei în campania inițiată de autorități. Astfel, Alexandru Tudorie îi așteaptă pe olteni să se vaccineze la stadionul „Ion Oblemenco” în perioada 10-17 mai în „maratonul vaccinării”. 

Se fac tot mai multe calcule pentru reducerea restricțiilor. În ceea ce privește sportul, în lunile următoare, am putea vedea din nou fani pe arene, dar cu anumite condiții.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, pe „Arena Națională” se va permite accesul suporterilor la meciurile de la Campionatul European. Premierul Florin Cîțu a anunțat că persoanele vaccinate vor putea să vadă partidele de pe stadion.

Jucătorii de la Universitatea Craiova dau o mână de ajutor autorităților în cadrul „maratonului” de vaccinare. Alexandru Tudorie: „Vă așteptăm la stadion să ne vaccinăm”

De aproape un an și jumătate, omenirea trece printr-o perioadă foarte grea. Pandemia de coronavirus a produs foarte multă suferință, iar unica soluție de a ieși din criză este vaccinul. În acest moment, România se îndreaptă către aproape patru milioane de oameni imunizați.

ADVERTISEMENT

Sportul a fost pus și el pe pauză timp de câteva luni, fiind repornit în condiții speciale. Totuși, suporterii au fost „privați” de plăcerea de a vedea un meci din tribune. Cu toate acestea, în curând, iubitorii sportului ar putea avea din nou acces la evenimente sportive.

Pentru că le este dor de fanii pătimași, jucătorii Universității Craiova se implică activ în campania de vaccinare. Astfel, atacantul Alexandru Tudorie a transmis un mesaj special prin intermediul paginii de socializare a Instituției Prefectului din județul Dolj: „Din 10 mai vă așteptăm pe toți la stadion să ne vaccinăm. Craiova învinge pandemia!”  

ADVERTISEMENT

Maratonul „Ia-ți revanșa! Vaccinează-te” pe stadionul „Ion Oblemenco”

Fotbalistul Universității Craiova a făcut referire la maratonul de vaccinare care va avea loc pe arena echipei din Bănie. Oamenii sunt așteptați între 10 și 17 mai să se vaccineze în program non-stop pe „Ion Oblemenco”, locul unde acum un an și câteva luni mergeau să o susțină pe Știința din tribune.

Vor exista zece fluxuri în incinta arenei, iar locuitorii județului Dolj și nu numai vor putea să meargă să se vaccineze chiar și în timpul partidelor jucate săptămâna viitoare de FCU și Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„Avem certificat de vaccinare și în România. Vom face Campionatul European în România pentru persoane vaccinate, deci deja există aceste lucruri.Am spus de la început și am avut discuția cu organizatorii de evenimente – la Cluj, știți foarte bine, m-am întâlnit cu organizatorii celor mai mari evenimente, la București, avem Summerwell la București, și toți au fost de acord că vor să facă aceste evenimente doar cu persoane vaccinate” – Premierul Florin Cîțu, despre organizarea evenimentelor cu persoane vaccinate


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani : 1,55 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele! 

ADVERTISEMENT