Fotbal international

Jurgen Klopp a râs de Pep Guardiola înainte de Tottenham – Liverpool. Vezi aici cotele Winner pentru finală

28.05.2019 | 15:56
Jurgen Klopp a ras de Pep Guardiola inainte de Tottenham  Liverpool Vezi aici cotele Winner pentru finala

Jurgen Klopp a râs de Pep Guardiola înainte de meciul Tottenham – Liverpool, finala Ligii Campionilor 2018-19. Antrenorul “cormoranilor” a susţinut o conferinţă de presă cu cinci zile înainte de partida din ultimul act al UEFA Champions League, care va avea loc sâmbătă, de la ora 22:00, la Madrid, şi a făcut show în faţa jurnaliştilor.

Jurgen Klopp a râs de Pep Guardiola înainte de Tottenham – Liverpool, dar i-a recunoscut meritele

La conferinţa de presă premergătoare meciului Tottenham – Liverpool, jurnaliştii i-au adus aminte lui Jurgen Klopp de o declaraţie făcută de Pep Guardiola la finalul sezonului din Premier League. Antrenorul lui Manchester City a susţinut că obţinerea titlului în Anglia este mai importantă decât cucerirea Ligii Campionilor. Neamţul a dat replica şi i-a făcut pe toţi jurnaliştii din sală să râdă.

“Pep Guardiola trebuie să spună că preferă Premier League, n-a mai ajuns de ceva timp în finala Ligii Campionilor. Este cel mai mare antrenor din lume şi merită elogiile care îi sunt aduse. Eu îţi spun că Liga Campionilor e mai importantă. Putem câştiga acest trofeu, în timp ce în Premier League am fost învinşi”, a declarat Jurgen Klopp.

Jurgen Klopp a râs de Pep Guardiola înainte de Tottenham - Liverpool (sursă foto: hepta.ro)
Jurgen Klopp a râs de Pep Guardiola înainte de Tottenham – Liverpool (sursă foto: hepta.ro)

Naby Keita, out pentru finala Ligii Campionilor: “Nu are nicio şansă”

Jurgen Klopp a vorbit şi despre situaţia fotbaliştilor a căror prezenţă în finala Ligii Campionilor este pusă sub semnul întrebării. Antrenorul lui Liverpool a susţinut că Naby Keita este indisponibil pentru meciul cu Tottenham, dar a avut şi o veste bună.

Naby Keita va rata finala Ligii Campionilor (sursă foto: hepta.ro)
Naby Keita va rata finala Ligii Campionilor (sursă foto: hepta.ro)

“Naby nu are nicio şansă să joace. Face progrese, dar încă nu ştim dacă va fi apt pentru Cupa Africii. Bobby Firmino s-a antrenat în ultima săptămână şi arată bine, totul pare ok. Sunt convins că va fi apt pentru finală. Tot ceea ce am văzut în ultimele zile îmi speranţă”, a mai precizat Jurgen Klopp.

Jurgen Klopp: “Anul trecut am avut ghinion cu accidentarea lui Salah”

La conferinţa de presă, Jurgen Klopp a fost întrebat şi despre finala Ligii Campionilor din sezonul trecut, când Liverpool a fost învinsă de Real Madrid. Antrenorul german a declarat că formaţia lui putea să câştige trofeul, dar a avut ghinion atunci când Sergio Ramos l-a accidentat pe Mohamed Salah,

“Sunt situaţii diferite. Ştiu cât de dificil este să ajungi al doilea an la rând într-o finală. Anul trecut am avut ghinion cu accidentarea lui Salah, dar nu putem compara echipa de azi cu cea din 2018. Tottenham este un rival puternic. Niciodată nu am jucat o finală împotriva unei echipe aşa de bune. Într-o finală pot apărea momente de noroc, dar şi de ghinion. Băieţii mei au muncit foarte mult pentru a ajunge aici. Cel mai important punct din cariera mea a fost atunci când am promovat-o pe Mainz. Dacă voi câştiga Liga Campionilor se vor schimba lucrurile”, a încheiat Jurgen Klopp.

Liverpool are cotă 2.10 să marcheze cel puţin două goluri în finala cu Tottenham la agenţia de pariuri Winner