Fotbal international

Jurgen Klopp contestă penalty-ul lui Napoli: “Este imposibil!” Mesajul special al lui Ancelotti la finalul meciului: “O să câştigi Liga Campionilor”

18.09.2019 | 01:12
Jurgen Klopp contesta penaltyul lui Napoli Este imposibil Mesajul special al lui Ancelotti la finalul meciului O sa castigi Liga Campionilor

Jurgen Klopp a contestat penalty-ul lui Napoli din minutul 82, prin care Dries Mertens a deschis scorul. Antrenorul lui Liverpool a susţinut că Jose Callejon a simulat la faza în care italienii au primit o lovitură de la 11 metri, dar a fost consolat de Carlo Ancelotti. Napoli a învins campioana en-titre, scor 2-0, după golurile marcate de Dries Mertens şi Fernando Llorente.

Jurgen Klopp, dezamăgit după Napoli – Liverpool 2-0

La finalul meciului Napoli – Liverpool 2-0, Jurgen Klopp a susţinut că jucătorii lui nu au reuşit să încheie cu gol marcat contraatacurile avute. În plus, antrenorul neamţ a declarat că a doua repriză a partidei a fost una nebună.

“Când jucătorul sare aşa înainte să existe un contact înseamnă că nu a fost penalty. Sunt sigur că nu trebuia acordat nimic acolo. Este imposibil să dai penalty. Ne doare pentru că am avut oportunităţi să marcăm. A fost un meci deschis, cu multe contraatacuri, dar nu am reuşit să finalizăm şi asta este o problemă. A doua repriză a fost una nebună. Ei au alergat mult, la fel ca şi noi”, a declarat Jurgen Klopp.

Jurgen Klopp contestă penalty-ul lui Napoli
Jurgen Klopp contestă penalty-ul lui Napoli

Carlo Ancelotti, mesaj special pentru Jurgen Klopp

La finalul meciului, Carlo Ancelotti şi Jurgen Klopp au schimbat câteva vorbe la marginea terenului. La interviul pentru BT Sports, antrenorul lui Napoli a dezvăluit ceea ce i-a spus neamţului.

“De ce zâmbeam la finalul meciului când ne-am strâns mâna? Pentru că i-am spus: ‘Nu te teme. Dacă pierzi la Napoli, atunci o să câştigi Liga Campionilor la finalul sezonului”, a susţinut Carlo Ancelotti. În sezonul trecut, când Liverpool a cucerit trofeul, “cormoranii” au fost învinşi de Napoli pe “San Paolo”, scor 1-0.