Premier League

După muncă, și răsplată. Jurgen Klopp se destinde pe plajă la Saint Tropez. Galerie foto

13.06.2018 | 16:39
Jurgen Klopp este în vacanță la Saint Tropez

După ce Liverpool a pierdut în finala Champions League împotriva lui Real Madrid, Jurgen Klopp a inspectat bine piața transferurilor pentru a-și întări lotul pentru viitorul sezon. A reușit să obțină semnături importante și a făcut curățenie la echipa a doua, iar acum și-a luat o pauză bine meritată și a plecat cu familia în vacanță la Saint Tropez. VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIA FOTO

Tehnicianul “cormoranilor” a fost surprins pe plaja din Saint Tropez în timp ce își turna bere într-un pahar scos de la gheață. Klopp a luat o minge și a exersat câteva pase pe nisipul frumoasei stațiuni și și-a luat câteva pauze pentru a se mai răcori cu câte o gură de bere.

Jurgen Klopp se destinde cu familia la Saint Tropez
Jurgen Klopp se destinde cu familia la Saint Tropez

Neamțul a părut foarte relaxat, după un sezon lung în care a reușit să readucă spiritul de luptă pe Anfield Road. După ce s-a săturat să “bată mingea”, Klopp a mai “dat gata” câteva sticle de bere și a încercat o țigară electronică.

Jurgen Klopp se distrează la Saint Tropez, după ce și-a asigurat 2 transferuri

Vacanța lui Jurgen Klopp vine după ce antrenorul și-a asigurat 2 transferuri pentru sezonul viitor. Liverpool i-a cumpărat pe Naby Keita și Fabinho și a fost foarte aproape să obțină și semnătura lui Nabil Fekir, dar francezul a picat testul medical. Astfel, germanul s-ar putea reorienta către Xherdan Shaqiri de la Stoke. Tranzacția s-ar putea finaliza după Campionatul Mondial din Rusia.

Jurgen Klopp alături de soție
Jurgen Klopp alături de soție
Tags: