După muncă, și răsplată. Jurgen Klopp se destinde pe plajă la Saint Tropez. Galerie foto

Claudiu Surmei   
in Premier League
13/06/2018, 16:39
După muncă, și răsplată. Jurgen Klopp se destinde pe plajă la Saint Tropez. Galerie foto GALERIE FOTO
Jurgen Klopp este în vacanță la Saint Tropez

După ce Liverpool a pierdut în finala Champions League împotriva lui Real Madrid, Jurgen Klopp a inspectat bine piața transferurilor pentru a-și întări lotul pentru viitorul sezon. A reușit să obțină semnături importante și a făcut curățenie la echipa a doua, iar acum și-a luat o pauză bine meritată și a plecat cu familia în vacanță la Saint Tropez. VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIA FOTO

Tehnicianul “cormoranilor” a fost surprins pe plaja din Saint Tropez în timp ce își turna bere într-un pahar scos de la gheață. Klopp a luat o minge și a exersat câteva pase pe nisipul frumoasei stațiuni și și-a luat câteva pauze pentru a se mai răcori cu câte o gură de bere.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Jurgen Klopp se destinde cu familia la Saint Tropez
Jurgen Klopp se destinde cu familia la Saint Tropez

Neamțul a părut foarte relaxat, după un sezon lung în care a reușit să readucă spiritul de luptă pe Anfield Road. După ce s-a săturat să “bată mingea”, Klopp a mai “dat gata” câteva sticle de bere și a încercat o țigară electronică.

Jurgen Klopp se distrează la Saint Tropez, după ce și-a asigurat 2 transferuri

Vacanța lui Jurgen Klopp vine după ce antrenorul și-a asigurat 2 transferuri pentru sezonul viitor. Liverpool i-a cumpărat pe Naby Keita și Fabinho și a fost foarte aproape să obțină și semnătura lui Nabil Fekir, dar francezul a picat testul medical. Astfel, germanul s-ar putea reorienta către Xherdan Shaqiri de la Stoke. Tranzacția s-ar putea finaliza după Campionatul Mondial din Rusia. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Jurgen Klopp alături de soție
Jurgen Klopp alături de soție
Închide ×