Fotbal international

Napoli câştigă pe terenul lui Juventus şi relansează lupta la titlu. Video

23.04.2018 | 00:10
Napoli castiga pe terenul lui Juventus si relanseaza lupta la titlu Video

Juventus – Napoli LIVE STREAM Serie A. Duminică, de la ora 21:45, Juventus Torino și SSC Napoli se vor întâlni în marea finală a campionatului Italiei. Căpitanul naționalei României se află în lotul deplasat de Maurizio Sarri, dar cel mai probabil cuplul de fundași centrali va fi format din Raul Albiol și Kalidou Koulibaly. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor etapei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!

UPDATE, ora 23:40 / Napoli a câştigat cu 1-0, duelul cu Juventus din Serie A şi a relansat lupta lui titlu. Oaspeţii au dat lovitura decisivă în minutul 89 prin Kalidou Koulibaly, cel care a marcat cu o lovitură de cap în urma unui corner executat perfect. VEZI AICI GOLUL 


UPDATE, ora 21:10 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru derby-ul din Serie A.

Juventus: Buffon – Howedes, Benatia, Chiellini, Asamoah – Khedira, Pjanic, Matuidi –  D. Costa, Higuain, Dybala

Napoli: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui – Allan, Jorginho, Hamsik – Callejon, Mertens; Insigne


Juventus – Napoli LIVE STREAM Serie A. Partida de la Torino, din etapa cu numărul 34, este una extrem de importantă pentru Napoli, care nu are voie să piardă dacă vrea să rămână în lupta la titlu. Nici măcar un rezultat de egalitate nu ar fi satisfăcător pentru oaspeți, deoarece Juventus Torino și-ar păstra avansaul de patru puncte în fruntea clasamentului.

Juventus – Napoli LIVE STREAM Serie A. Allegri se gândește la o tripletă ofensivă

Juventus – Napoli LIVE STREAM Serie A. Antrenorul ”Bătrânei Doamne”, Massimiliano Allegri, nu s-a hotărât încă pe cine va folosi în linia de atac: ”Încă nu m-a hotărât cu cine voi juca în atac. Dybala, Higuain și Mandzukic îmi oferă posibilități multiple. Am putea să jucăm cu o tripletă. Această partidă nu este deloc decisivă pentru noi. Chiar dacă vom pierde, tot vom păstra un punct avans”.

Tags: