Fotbal international

Juventus, singura echipă cu nouă puncte după trei etape din Liga Campionilor! Cine o poate egala

24.10.2018 | 00:16
Juventus singura echipa cu noua puncte dupa trei etape din Liga Campionilor Cine o poate egala

Juventus este singură echipă care a obţinut nouă puncte după primele trei etape scurse din Liga Campionilor. Campioana Italiei a învins-o marţi pe Manchester United, scor 1-0, şi este lider în Grupa H, cu un parcurs perfect până în acest moment.

Marţi s-au jucat primele opt meciuri din etapa a treia din Liga Campionilor, iar Juventus era singura echipă dintre cele aflate în Grupele E, F, G şi H care putea să ajungă la nouă puncte. Miercuri se vor disputa meciurile din Grupele A, B, C şi D, iar campioana Italiei ar putea să fie egalată de maximum două echipe.

Juventus, singura echipă cu nouă puncte după trei etape din faza grupelor Ligii Campionilor

Juventus este în acest moment singura echipă cu nouă puncte după cele trei etape din faza grupelor Ligii Campionilor. Barcelona, Inter, Atletico Madrid şi Borussia Dortmund sunt formaţiile care vor juca miercuri şi care au şansa să ajungă la trei victorii consecutive. PSG, Bayern Munchen, Real Madrid sau Manchester City, echipe cu pretenţii la câştigarea trofeului UEFA Champions League, au pierdut sau remizat în primele trei etape din grupele Ligii Campionilor.

Barcelona şi Inter se vor duela în derby-ul Grupei B, astfel că una dintre cele două formaţii, în cazul victoriei, ar putea să ajungă la nouă puncte. Acelaşi caz se întâmplă şi la meciul Borussia Dortmund – Atletico Madrid, echipele din Grupa A care au obţinut maximum de puncte după primele două etape. În cazul în care cele două meciuri, care se vor disputa miercuri, de la ora 22:00, se vor termina la egalitate, Juventus va fi singura echipă cu un parcurs perfect după primele trei etape din actualul sezon al grupelor Ligii Campionilor.

Juventus, singura echipă cu nouă puncte după trei etape din faza grupelor Ligii Campionilor
Juventus, singura echipă cu nouă puncte după trei etape din faza grupelor Ligii Campionilor