Fotbal international

Juventus Torino deschide o tabără de fotbal în România! 180 de copii se vor pregăti cu antrenori din Italia

31.05.2018 | 13:09
Juventus Torino deschide o tabără de fotbal în România la care vor participa 180 de copii
ADVERTISEMENT

Fostul agent al legendarului fotbalist Roberto Baggio, Luigino Pellegrini, va aduce în România celebra tabără de fotbal a clubului Juventus Torino, unde copiii şi adolescenţii se vor pregăti cu antrenori din cadrul grupării campioane în Serie A.

”Pentru mine este o onoare să pot aduce în România acest model de antrenament care a pregătit nume legendare ale fotbalului şi a făcut performanţă la nivel mondial. Clubul Juventus Torino înseamnă foarte multe lucruri pe care eu le iubesc, mai ales după ce am lucrat zece ani cu legendarul Roberto Baggio. Am doi băieţi de 8 şi 10 ani care abia aşteaptă acest program de antrenament”, a declarat Luigino Pellegrini, conform Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Tabăra de fotbal deschisă de Juventus Torino în România va fi condusă de Eugenio Astorino

Juventus Torino Training Camp le oferă tinerilor fotbalişti cu vârste între 7 şi 16 ani şansa unei experienţe unice: aceea de a petrece o săptămână în echipamentul legendarei echipe italiene şi de a afla din secretele celebrei şcoli de fotbal. La tabăra de fotbal, care se va desfășura în perioada 15-27 iulie la București, vor participa 180 de copii.

Juventus Torino deschide o tabără de fotbal în România la care vor participa 180 de copii
Juventus Torino deschide o tabără de fotbal în România la care vor participa 180 de copii

Programul include 22 de antrenamente tehnico-tactice, iar unele dintre ele vor fi deschise publicului. Echipa de antrenori italieni este condusă de directorul tehnic al Şcolii de Fotbal Sisport Juventus Torino, Eugenio Astorino. Alături de antrenorii italieni, vor participa la programul de pregătire, pentru suport, şi antrenori din România.

ADVERTISEMENT

Juventus Torino Training Camp va avea loc, în două serii, la Baza Sportivă Regal Sport-Coresi din Bucureşti.

Juventus Torino a câștigat în acest sezon al șaptelea titlu consecutiv din Serie A.