Fotbal intern

Juvhel Tsoumou, primele declarații după ce a semnat cu FCSB: “Joc orice sistem, îmi place concurența!”

14.09.2019 | 11:22
Juvhel Tsoumou primele declaratii dupa ce a semnat cu FCSB Joc orice sistem imi place concurenta
ADVERTISEMENT

Juvhel Tsoumou a fost prezentat oficial la FCSB. Atacantul a semnat din postură de jucător liber de contract și va avea șansa să își arate valoarea până în iarnă, când se va trage linie. Tsoumou a fost încântat că a apărut oportunitatea de a evolua la FCSB, după ce și-a reziliat contractul cu Hermannstadt. 

Juvhel Tsoumou, primele cuvinte după ce a semnat cu FCSB: “Vreau să profit de această oportunitate”

La conferința de presă de prezentare, Tsoumou a declarat că pentru el nu va fi o problemă sistemul și e gata să se bată cu Gnohere pentru un post de titular: “Colegii mei au făcut mai ușoară trecerea la FCSB. Totul a mers foarte repede, situația dinainte nu a fost bună și când a apărut această oportunitate am profitat de ea.

ADVERTISEMENT

Pentru mine nu a fost o problemă să dau probe înainte să mi se dea contractul. Când echipa este competitivă este bine pentru că echipa va fi și mai bună. Cred că sunt jucători cu experiență și pentru mine este foarte bine că fac parte din această echipă. Îmi place competiția, până la urmă despre asta este vorba în fotbal.

Eu joc în orice sistem, că suntem unul sau doi atacanți nu contează. Am venit să ajut echipa, nu este o problemă sistemul pentru mine, nu sunt antrenor. Craiova este o echipă bună, îmi place să joc împotriva echipelor bune, poți să îți arăți calitățile. Sunt sigur că putem să ne întoarcem cu 3 puncte de acolo”, a declarat Tsoumou.

ADVERTISEMENT
Juvhel Tsoumou, primele declarații după ce a semnat cu FCSB: "Joc orice sistem, îmi place concurența!"
Juvhel Tsoumou, primele declarații după ce a semnat cu FCSB: “Joc orice sistem, îmi place concurența!” FOTO: Juvhel Tsoumou si Ioan Filip in meciul de fotbal dintre FC Dinamo si AFC Hermannstadt din etapa a III-a a play-out-ului Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Stefan cel Mare din Bucuresti,

FCSB joacă duminică, de la ora 21:00, pe “Ion Oblemenco”, împotriva Universității Craiova. Bogdan Argeș Vintilă mai are doi jucători pe postul de atacant central în afară de Tsomou: Harlem Gnohere și Ioan Hora, astfel că atacantul congolez are șanse mici să evolueze încă de la primul meci.