Life

Foto. Kanye West și Julia Fox, acuzați că i-au copiat pe Britney Spears și pe Justin Timberlake. Gafă la prima aparție ca și cuplu

Kanye West și Julia Fox au bifat prima apariție pe covorul roșu în calitate de cuplu. Îndrăgostiții s-au îmbrăcat în ținute de denim, asortându-se din cap până în picioare unul cu celălalt. 
24.01.2022 | 17:12
Kanye West și Julia Fox au apărut împreună în public. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

La un an după despărțirea de Kim Kardashian, Kanye West iubește din nou. Rapperul formează de ceva vreme un cuplu cu actrița Julia Fox.

Kanye West și Julia Fox, pe covorul roșu la Paris

În weekendul ce tocmai a trecut, cei doi au apărut în fața tuturor în calitate de cuplu. Cu ocazia evenimentului ”Săptămâna modei de la Paris”, Kanye și Julia au strălucit pe covorul roșu.

ADVERTISEMENT

Relația pe care au început-o chiar de Revelion pare că îi împlinește pe deplin, dacă luăm în calcul imaginile cu cei doi, surprinse la prima lor ieșire ca și cuplu. 

Kanye West și Julia Fox pe covorul roșu, de mână
Kanye West și Julia Fox, apariție de senzație la Paris. Sursă foto: Hepta

Zâmbetul nu le-a lipsit nici măcar o clipă celor doi de pe chip, iar gesturile tandre, cum ar fi o îmbrățișare sau privirile înduioșătoare, au fost și ele prezente. Chiar dacă nu s-au dezlipit de telefoanele mobile, butonâdu-le mereu, Kanye a fost foarte atent cu noua sa iubită.

ADVERTISEMENT

Vedetele, acuzate că îi copiază pe Britney Spears și Justin Timberlake

La prezentarea colecției Kenzo Men pentru toamnă/iarnă 2022-2023, Kanye West și Julia Fox au purtat ținute din denim, la care au adăugat accesorii negre și un machiaj pe măsură. Admiratorii evenimentului au susținut că cei doi i-au copiat pe Britney Spears și Justin Timberlake, cei care au apărut în 2001, la ”American Music Awards”, purtând aceleași ținute din denim.

”Britney și Justin au făcut-o mai bine”, a scris o persoană pe Twitter”, conform pagesix.com.

ADVERTISEMENT
Britney Spears și Justin Timberlake îmbrăcați la fel
Britney Spears și Justin Timberlake, model la capitolul vestimentație pentru Kanye West și Julia Fox. Sursă foto: Instagram

Rapperul și actrița au purtat ținute asortate din denim

Pe covorul roșu, actrița de de 31 de ani a atras toate privirile. Julia Fox a purtat o ținută Schiaparelli, la care a adăugat o pereche de cercei aurii supradimensionați, o geantă neagră și un machiaj al ochilor dramatic.

Ținuta formată din două piese i-a scos perfect trupul în evidență. Geaca scurtă din denim i-a lăsat la vedere talia subțire, iar zona bustului i-a fost evidențiată prin designul sub formă de sutien al gecii. Imaginea a fost completată de o pereche de jeanși largi, cu talie joasă, care s-au asortat perfect cu cizmele din același material.

ADVERTISEMENT

În aceeași temă, denim, s-a încadrat și Kanye West. Artistul a purtat o pereche de jeanși și o geacă din denim oversize, pe care le-a asortat cu o pereche de cizme negre, ochelari de soare și mănuși în aceeași nuanță.

Julia Fox, criticată pentru relația cu Kanye West

În ciuda acuzațiilor pe care i le aduc cei din mediul online, cum că ar forma un cuplu cu Kanye West doar pentru faimă și bani, Julia Fox a ținut să precizeze că mereu a avut parte de parteneri înstăriți, însă ea nu caută asta, ci se bucură de o relație care o împlinește.

”Oamenii spun: ’O, ești doar pentru faimă, ești în relație pentru influență, ești pentru bani’. Dragă, m-am întâlnit cu miliardari toată viața. Este amuzant pentru că primesc toată această atenție.

Uită-te la filmul meu, citește-mi cartea! Asta este mai palpitant pentru mine acum decât să am ochii ațintiți asupra mea”, a spus ea în timpul episodului ”Forbidden Fruits”, conform sursei menționată anterior.

De asemenea, ea a ținut să sublinieze că relația cu Kanye West nu a venit pentru ea cu un set de așteptări. Își apreciază partenerul pentru dibăcia de care dă dovadă și pentru compatibilitatea pe care o au, însă preferă să trăiască prezentul și viitorul să vină de la sine, fără planuri.

”Momentan mă bucur de prezent și nu am așteptări. Suntem doar doi oameni care se simt bine unul în prezența celuilalt. Gândim la fel. Amândoi lucrăm foarte repede. Ceea ce este cu adevărat incitant la el este că orice idee poate deveni realitate, orice este posibil, orice vis este posibil și îmi place asta. Este un om al faptelor”, a spus Julia Fox despre relația pe care o are cu Kanye West, notează utv.ro.

ADVERTISEMENT