Fotbal international

Kayserispor pierde şi fără Şumudică! Autogol Săpunaru. Video

18.05.2018 | 20:49
Kayserispor pierde si fara Sumudica Autogol Sapunaru Video

Kayserispor continuă să piardă şi fără Marius Şumudică pe bancă. Echipa care s-a despărţit de tehnicianul român la începutul săptămânii a jucat ultima etapă din acest sezon pe terenul celor de la Yeni Malatyaspor, ambele echipe fiind fără nici un obiectiv în afara unei clasări cât mai onorabile.

A fost un meci plăcut, marcându-se numai puţin de cinci goluri iar victoria a revenit gazdelor cu scorul de 3-2, a doua reuşită a fostei echipe a lui Şumudică venind însă târziu, în ultimele secunde ale jocului. În urma acestui rezultat Kayserispor, care anul trecut s-a salvat miraculos, în ultima rundă de la retrogradare, a terminat pe locul 9, cu 44 de puncte, iar învingătoarea sa, cu un punct mai puţin şi de asemeni un loc mai jos.

La acest ultim meci pentru galben-roşii din Kayseri au fost prezenţi pe teren şi cei doi români aduşi vara trecută de Şumi. Portarul Silviu Lung Junior ar putea fi însă la ultimul mei pentru echipa turcă, având o posibilitate de a pleca în Belgia.

Cristi Săpunaru a încheiat destul de nefericit sezonul, în sensul în care în minutul 38 internaţionalul român a deviat în poartă un şut de la marginea careului. S-a pus autogol, deşi a fost evident că Săpunaru a încercat doar să se interpună în calea balonului şi nu a avut nici o vină pentru faptul că a fost lovit de minge.