Fotbal intern

Kevin Boli, prima reacție după accidentarea serioasă suferită în Craiova – CFR Cluj. Cum se simte fundașul. “N-aș lipsi cu FCSB!”

09.04.2019 | 09:28
Kevin Boli prima reactie dupa accidentarea serioasa suferita in Craiova  CFR Cluj Cum se simte fundasul Nas lipsi cu FCSB

Kevin Boli a oferit o primă reacție după ce a suferit o accidentare destul de serioasă în timpul meciului jucat de CFR Cluj pe terenul celor de la Universitatea Craiova, scor 0-0, în etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, pe stadionul “Ion Oblemenco”. În minutul 54, fundașul central al campioanei României s-a duelat cu Carlos Fortes, iar acesta a aterizat direct în cap.

Kevin Boli, prima reacție după accidentarea serioasă suferită în Craiova – CFR Cluj

Kevin Boli a rămas câteva zeci de secunde nemișcat, iar medicii au intervenit rapid pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Francezul a vorbit despre starea sa de sănătate și despre accidentarea suferită în timpul partidei cu Universitatea Craiova.

“Sunt bine acum, mulțumesc. Dar am trecut printr-un moment greu în meciul cu Craiova. Putea să iasă rău. În momentul în care m-am trezit la pământ nu știam cum am ajuns acolo. Eram KO, amețit, mă durea puțin capul. Noroc să medicii noltri au intervenit foarte rapid și prompt. Mi-am revenit însă repede, am cerut să joc și totul e ok. La reluări m-am speriat mai tare, am realizat prin ce pericol am trecut. Puteam să îmi rup gâtul. S-a petrecut totul foarte repede, nu am apucat să pun mâna, să mă protejez”, a spus Kevin Boli, conform gsp.ro.

Carlos Fortes își cere scuze de la Kevin Boli după accidentarea suferită de fundașul francez

Ce spune despre meciul cu FCSB

Mai mult, Kevin Boli a dezvăluit ce a discutat cu Carlos Fortes după meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj și a anunțat că își dorește să joace împotriva FCSB-ului, duminică, 14 aprilie, de la ora 21.00, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1 Betano. “Carlos Fortes a venit la mine să își ceară suze. Cred că s-a speriat și el, nu a vrut să iasă așa. În sport, accidente se pot întâmpla oricând. Bine că până la urmă a rămas doar o sperietură. Mai greu a fost pentru ai mei.

N-aș lipsi de la un asemenea meci ca cel cu FCSB, mi-aș dori să conteze Mister pe mine! Va fi un meci aprig, dar sper să câștigăm și să ne menținem acolo, în față, la distanță de ei. Nu e decisiv, dar am avea un atu important”, a mai spus Kevin Boli, fundașul împrumutat de CFR Cluj de la Guzihou Hengfeng, conform sursei citate mai sus.