Kinsey Wolanski face dezvăluiri după ce a intrat pe teren la finala Champions League: “Doi jucători de la Liverpool mi-au trimis mesaje!”

Iuliana Spirache    Ionut Neamţu   
în Champions League
09/06/2019, 14:26
Kinsey Wolanski face dezvăluiri după ce a intrat pe teren la finala Champions League: “Doi jucători de la Liverpool mi-au trimis mesaje!” GALERIE FOTO
Kinsey Wolanski în timpul unei ședințe foto. Tânăra care a intrat pe teren la finala Champions League face dezvăluiri

Kinsey Wolanski a decis să facă o serie de dezvăluiri după ce a intrat pe teren la finala Champions League 2019. Blondina a oprit pentru câteva minute duelul dintre Tottenham și Liverpool, scor 0-2, în momentul în care a intrat doar în costum de baie pe gazon încercând să îi facă reclamă iubitului său.

Kinsey Wolanski face dezvăluiri după ce a intrat pe teren la finala Champions League

Aceasta a dezvăluit că plănuiește să mai intre pe teren la meciuri importante din Europa și că până la 30 de ani vrea să facă atât de mulți bani în care să nu mai aibă nevoie să muncească. Asta nu e tot, Kinsey Wolanski susține că doi jucători de la Liverpool au contactat-o după ce au văzut-o intrând pe teren. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

“Până la 30 de ani sper să am suficienţi bani să mă retrag, iar intrarea pe teren la finală Champions League mă va ajuta să fac asta. Plănuiesc şi alte intrări pe teren. După ce am fost eliberată din închisoare, profilul de Instagram a crescut de la 300.000 de fani la 2 milioane. Nu poţi cumpăra asemenea publicitate. Dintr-o dată am devenit faimoasă în întreagă lume şi am primit o mulţime de oferte. Nu consider că am făcut rău cuiva, a fost doar un moment amuzant. Fanilor le-a plăcut şi chiar şi la secţia de poliţie mi se cerea autograful la final”, a spus Kinsey Wolanski, conformprosport.ro.

Kinsey Wolanski în momentul în care se afla pe teren la finala Champions League
Kinsey Wolanski în momentul în care se afla pe teren la finala Champions League

“Un jucător de la Liverpool mi-a trimis inimioare”

“Desigur că nu le-am spus părinţilor ce voi face, dar nu au fost surprinşi. Ştiu cum sunt. Tata era bucuros că purtam totuşi un costum de baie şi nu eram goală. Când Vitaly mi-a spus să fac asta, nu aveam idee ce înseamnă finală Champions League, că mă va vedea o lume întreagă. Dar am spus da imediat, mi-a plăcut ideea să fac o nebunie.

Le-am dezvăluit ce urma să fac unor fani ai lui Liverpool de lângă mine şi au crezut în prima faza că glumesc. Când şi-a dat seama că sunt serioasă, unul dintre ei s-a oferit să filmeze momentul cu telefonul meu. Apoi m-a aşteptat până am fost eliberată ca să mi-l returneze! Nu voi da nume, însă vreo doi jucători de la Liverpool mi-au trimis mesaje private după meci. Unul dintre ei mi-a trimis emoji-uri cu inima şi un altul că m-a văzut la meci. Nici nu ştiam cine sunt până să intru pe profil. Nu am răspuns pentru că am iubit”, a mai spus Kinsey Wolanski.

Kinsey Wolanski într-o ședință foto
  • 5.000 de euro a primit amendă Kinsey Wolanski pentru că a oprit meciul câteva minute
  • 10.000 de euro trebuie să achite pentru că a făcut reclamă site-ului deținut de iubitul ei
Închide ×