Sport

Kylian Mbappe, huiduit de fani la debutul lui PSG în noul campionat. Suporterii nu-l mai vor la echipă

Kylian Mbappe nu mai este dorit de fani la PSG. Atacantul refuză să-și prelungească înțelegerea cu vicecampioana Franței, iar suporterii și-au pierdut răbdarea.
14.08.2021 | 23:06
Kylian Mbappe huiduit de fani la debutul lui PSG in noul campionat Suporterii nul mai vor la echipa
ADVERTISEMENT

Atacantul lui PSG și a naționalei Franței, Kylian Mbappe, a avut o primire ostilă din partea propriilor fani la primul meci din noul sezon de Ligue 1.

Fotbalistul a fost huiduit la scenă deschisă de întreaga asistență în momentul în care announcer-ul stadionului i-a pronunțat numele.

ADVERTISEMENT

Ce i-a înfuriat pe fani

Fotbalistul de 22 de ani ezită să semneze un nou contract cu PSG, iar acest lucru i-a adus la capătul răbdării pe suporterii care încă visează că echipa lor va câștiga într-o zi cel mai râvnit trofeu european, Liga Campionilor.

Deși conducerea clubului i-a făcut o ofertă fabuloasă, Mbappe a refuzat prelungirea angajamentului, din dorința de a evolua cât mai repede cu putință în tricoul lui Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Sătui de apucăturile atacantului, suporterii au decis să încerce să-i convingă pe oficialii clubului să-l vândă cât mai repede pe Mbappe.

”Ca un mândru suporter al lui PSG, cred că trebuie să-l huiduim pe Mbappe în continuare și să-l vindem la Real Madrid cât mai repede posibil”, și ”Mbappe e terminat. vindeți-l imediat!”, sunt doar câteva dintre mesajele apărute în mediul online, înaintea meciului cu Strasbourg.

ADVERTISEMENT

Momentul în care Kylian Mbappe a fost huiduit de întregul stadion a fost imortalizat, iar imaginile au făcut înconjurul lumii.

Ce salariu a refuzat Mbappe, pentru a forța plecarea la Real Madrid

Potrivit cuatro.com, nu mai puțin de 40 de milioane de euro pe sezon ar fi refuzat fără să stea pe gânduri Kylian Mbappe, în această vară.

ADVERTISEMENT

Doar Lionel Messi are un salariu mai mare decât cel propus de oficialii lui PSG tânărului atacant. Acesta refuză să semneze un nou acord și încă mai speră că va fi cedat la Real Madrid.

Însă, mutarea nu mai e atât de imperioasă pentru gruparea madrilenă. Chiar președintele Florentino Perez spunea recent că eșecul înființării Super Ligii Europei, o competiție cu circuit închis neagreată de UEFA, face imposibil acest transfer.

În aceste condiții Kylian Mbappe va părăsi gruparea pariziană, cel mai probabil, anul viitor când actuala înțelegere expiră. În acest context oficialii lui PSG ar putea să încerce o nouă lovitură prin aducerea lui Cristiano Ronaldo.

Proprietarul clubului PSG, emirul Qatarului, Nasser Al-Khelaifi, este tot mai atras de posibilitatea de a crea în capitala Franței un trio de vis, format din Messi, Neymar și Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT