FOTO / Irina Shayk are o relaţie cu unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood! A sărutat-o pe stradă

UPDATE 6 mai, ora 20:40 / Irina Shayk şi Bradley Cooper nu se mai ascund de ochii presei şi au început să se afişeze şi în public. Britanicii de la Daily Mail au publicat o poză în care...
06.05.2015 | 20:45
FOTO  Irina Shayk are o relatie cu unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood A sarutato pe strada

UPDATE 6 mai, ora 20:40 / Irina Shayk şi Bradley Cooper nu se mai ascund de ochii presei şi au început să se afişeze şi în public. Britanicii de la Daily Mail au publicat o poză în care actorul o sărută pe frumoasa rusoaică, semn că lucrurile merg bine în relaţia lor: 

jfjfjffj

Irina Shayk şi Cristiano Ronaldo au format unul dintre cele mai invidiate cupluri timp de 5 ani de zile. La începutul anului 2015, cei doi s-au despărţit şi acest fapt a ţinut prima pagină a ziarelor şi revistelor de scandal mult timp. După aproximativ 3 luni în care a fost singură, Irina şi-a găsit un nou iubit, la fel de celebru ca şi fotbalistul portughez.

New York Post scrie că Irina Shayk şi Bradley Cooper sînt la începutul unei poveşti de dragoste. Bradley Cooper este cunoscut pentru rolurile din “The Hangover” sau “The American Sniper”. Conform presei din Statele Unite, cei doi au fost împreună să urmărească muzicalul Finding Neverland. Actorul în vîrstă de 40 de ani este burlac după ce s-a despărţit de Suki Waterhouse, după o relaţie care a durat doi ani.

bradley_cooper_irina_shayk_1ajj1fu-1ajj1i8