Sporturi

La ce oră ajunge echipa României de Fed Cup azi în țară. Simona Halep și Mihaela Buzărnescu au plecat direct la Doha

11.02.2019 | 15:08
La ce ora ajunge echipa Romaniei de Fed Cup azi in tara Simona Halep si Mihaela Buzarnescu au plecat direct la Doha

Echipa de Fed Cup a României a plecat la prima oră a dimineții din Ostrava. Este un lung drum spre casă pentru delegația României. De la hotelul Mercure Center, fetele au luat un microbuz până la Viena, iar de acolo vor zbura cu avionul pe aeroportul Otopeni. Singurele jucătoare care nu vin la București sunt Simona Halep și Mihaela Buzărnescu. 

Româncele vor lua avionul de la ora 15:30, ora locală din Viena și vor ajunge la București în jurul orei 17:30 pe aeroportul Otopeni. Simona Halep și Mihaela Buzărnescu vor lua un alt avion de la Viena, cu destinația Doha, următorul turneu al celor două jucătoare la care se pot întâlni în meci direct în turul 3.

Când ajunge echipa României de Fed Cup în țară. Simona Halep și Mihaela Buzărnescu pleacă direct la Doha

Monica Niculescu, Irina Begu și Ana Bogdan se întorc acasă alături de delegația României. Ostrava este un oraș fără multe direcţii aeriene spre Europa și cea mai bună variantă pentru fetele noastre a fost să meargă cu un microbuz până la Viena, oraș aflat la aproximativ 4 ore de Ostrava.

Delegația României a sărbătorit cu șampanie succesul din Fed Cup împotriva Cehiei, scor 3-2 și vor evolua în Franța în semifinalele competiției pe 20 și 21 aprilie. Simona Halep a adus României două puncte, iar în meciul decisiv Irina Begu și Monica Niculescu s-au impus împotriva liderelor mondiale WTA la dublu, scor: 6-7, 6-4, 6-4.

Este pentru a doua oară în istorie când România joacă în semifinalele din Fed Cup. Ultima performanță de acest calibru a fost obținută în 1973. În acest moment, tricolorele sunt printre favorite la câștigarea competiției după ce au reușit să elimine campioana en-titre chiar pe terenul ei.