Fotbal intern

Lăcătuş a răbufnit. “Nu îmi pun mintea cu Alin Stoica!”

26.06.2018 | 10:15
Lacatus a rabufnit Nu imi pun mintea cu Alin Stoica

Lăcătuş a răbufnit. Fostul mare jucător al Stelei a fost atacat în ultima perioadă de către Alin Stoica, după ce echipa Clubului Sportiv al Armatei a ratat promovarea în Liga 3, iar cel care a plătit cu postul a fost doar antrenorul Ion Ion.

Alin Stoica a rupt tăcerea după ce Steaua a ratat promovarea în Liga 3 şi a pus tunurile pe Marius Lăcătuş.  “Lăcătuş şi-a demonstrat caracterul. L-a curăţat pe Ion Ion, deşi omul ăsta nu a avut nici o vină pentru ratarea promovării. De asta l-a şi adus la Steaua. Avea nevoie de un om care să plătească în cazul în care ei nu reuşeau promovarea şi aşa a fost. L-a curăţat pe Ion Ion la primul cutremur, dar ăsta este stilul nostru al românilor. Era frumos să plece şi Lăcătuş pentru că el a fost cel care a făcut antrenamentele cu jucătorii. Domnul Ion Ion nu a avut nici un cuvânt de spus.Eu am vrut să joc la Steaua, dar nu m-a vrut Lăcătuş. M-am întâlnit şi cu Ion Ion, dar marele antrenor Lăcătuş, cel căruia pe timpuri îi făcea echipa Gigi Becali, nu m-a dorit. Nu ştiu ce a avut acest om cu mine, nu i-am făcut niciodată rău în viaţa mea. Dar vă spun eu că în actuala echipă din Liga 4 a lui Lăcătuş jucam doar cu piciorul stâng şi tot promovam. Dacă nu o să gândească un alt proiect, atunci o să vedeţi că şi pe la anul cu Lăcătuş la echipă tot în Liga 4 vor rămâne. O să apară o altă echipă care o să le pună probleme mar de tot aşa cum sa- întâmplat cu cei de la Academia Rapid”, a spus Alin Stoica.

Lăcătuş a răbufnit: “Nu îmi pun mintea cu Alin Stoica!”

Însă chiar dacă a fost atacat foarte tare de către Alin Stoica, totuşi Marius Lăcătuş nu prea a vut de gând să îi dea vreo replică lui Alin Stoica, deoarece îl consideră pe acesta un personaj neinteresant. “Fiara” a ratat promovarea în Liga 3, iar acum se gândeşte doar la proiectul pentru sezonul următor. “Voi credeţi că eu îmi pun mintea cu Alin Stoica? Nu vreau să devin subiect de presă, iar voi să vă faceţi jocurile. Puteţi să credeţi tot ce vă spune el. Pe mine nu mă interesează nimic din ce v-a spus el despre mine. Dacă voi avea ceva de spus, atunci îi voi spune lui Tudorel Stoica. Nu vreau să insistaţi pentru că nu am ajuns acum să vorbesc şi despre Alin Stoica”, a spus Lăcătuş.