Life

Lady Gaga, diva supremă pe coperta Vogue! A pozat nud ca să promoveze “House of Gucci”

Este pentru prima dată în istoria celebrei reviste când Vogue Italia și Vogue UK au aceeași vedetă pe copertă. Lady Gaga a pozat în 8 ipostaze, printre care una nud, și-a lăsat la vedere tatuajele, dar a făcut și dezvăluiri despre rolul Patriziei Reggiani pe care îl joacă în ”House of Gucci”.
03.11.2021 | 14:22
Lady Gaga diva suprema pe coperta Vogue A pozat nud ca sa promoveze House of Gucci
Lady Gaga, pe coperta Vogue Italia și Vogue Uk. Sursa foto: Vogue
ADVERTISEMENT

Un fotograf senzațional și un star internațional – aceasta este rețeta succesului pentru o copertă ideală Vogue Italia și Vogue UK. Lady Gaga s-a lăsat fotografiată de celebrul Steven Maisel în cel mai recent număr al revistei, pentru promovarea noului film, ”House of Gucci” . Pelicula prezintă detaliat viața creatorului de modă italian, care a schimbat industria fashionului.

Lady Gaga a pozat nud pentru revista Vogue

La shooting, vedeta a îmbrăcat opt ținute excepționale, semnate de marile branduri ale lumii, precum: Valentino, Alexander McQueen, Schiaparelli, dar și bijuterii extrem de scumpe de la Tiffany, Cartier și Chopard.

Fotografia care a atras cele mai multe reacții este cea în care Lady Gaga a renunțat la orice inibiție, este nud, “îmbrăcată” doar în tatuajele sale și are o coafură spectaculoasă. Deși nu a lăsat prea multe la vedere, fanii au fost încântați de apariția răvășitoare a divei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)

Lady Gaga, regină a secolului XVIII

Devenită de-a lungul timpului un adevărat fashion icon, cu 12 premii Grammy la activ și un premiu Oscar, artista internațională s-a transformat, pentru shootingul Vogue, într-o regină a secolului XVIII, purtând o rochie neagră, creație Chanel și o perehe de mănuși lungi. O altă ținută extravagantă, caracteristică actriței din ”A star is born”, este cea în care este îmbrăcată într-o jachetă Schiaparelli Haute Couture, cu franjuri negre și inserții aurii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)

Încă dinainte de a începe filmările, celebra artistă s-a transformat total pentru rolul Patriziei Reggiani, care în 1995 a plătit un asasin pentru a-i ucide soțul. Lady Gaga spune că, în încercarea de a-și însuși cât mai bine cel de-al doilea rol principal din cariera sa de actriță, a studiat cu atenție accentul din Vignola, locul natal al personajului pe care îl interpretează, a trăit ca ea, ba și-a schimbat chiar și culoarea părului, renuntând la blondul său celebru, pentru brunet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)

Lady Gaga, despre ”House of Gucci”: “Realizarea acestui film a fost experiența vieții mele”

”Realizarea acestui film a fost experiența vieții mele, pentru că în fiecare minut, în fiecare zi, mă gândeam la strămoșii mei din Italia și la ce trebuiau ei să facă, pentru a-mi oferi o viață mai bună…”, a declarat starul pentru Vogue.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)

Regina pop susține că procesul de transformare a început în urmă cu trei ani, timp în care a vorbit nouă luni cu accentul Patriziei și, mai bine de un an și jumătate, a dus o viață similară cu cea a personajului său. Ba mai mult, faptul că a încercat să nu iasă din personaj, chiar și atunci când pleca de pe patourile de filmare, a dus-o în pragul nebuniei, aceasta ajungând de-a lungul carierei sale chiar și în pragul sinuciderii. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)

”Mi-a fost practic imposibil să vorbesc ca ea, rămânând blondă. A trebuit să îmi vopsesc părul imediat și am început să trăiesc într-un mod în care orice vedeam, orice atingeam, observam unde și cum puteam face bani.” a mai adăugat Lady Gaga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)

Când va avea loc premiera filmului ”House of Gucci”

Premiera filmului ”House of Gucci”va avea loc pe 24 noiembrie, iar din distribuție mai fac parte nume mari ale cinematografiei, precum: Al Pacino, Jared Leto, Adam Driver, Salma Hayek, dar și românca Mădălina Ghenea. Producția filmului are la bază viața familiei Gucci și controversele din jurul acesteia.