Life

Larisa Ionescu, cadouri de lux din partea soțului milionar. Cum o răsfață fostul partener al Cristinei Spătar

13.10.2020 | 11:17
Larisa Ionescu cadouri de lux din partea sotului milionar Cum o rasfata fostul partener al Cristinei Spatar
Larisa Ionescu era cândva poreclită și Regina Instagramului
ADVERTISEMENT

Larisa Ionescu (fostă Tănăsoiu) era supranumită cândva și “Regina Instagramului”. Tânăra are în continuare de un număr uriaș de urmăritori, în mediul online.

De curând aceasta le-a arătat tuturor de ce cadouri scumpe s-a bucurat, din partea soțului ei, milionarul Alin Ionescu. Fostul partener de viață al artistei Cristina Spătar o răsfață pe mai noua lui soție în toate modurile posibile.

ADVERTISEMENT

Tinerei, dar nici micuțului lor, Carol-Ayan, nu le lipsește absolut nimic. Băiețelul lor a venit pe lume pe final de 2019, fiind considerat o minune de către fericiții părinți.

Larisa Ionescu, răsfățată cu cadouri de lux din partea soțului ei. Ce i-a cumpărat fostul partener al Cristinei Spătar

În prezent, cea care le-a devenit cunoscută celor din public ca fiind noua soție a milionarului român a primit câteva daruri considerabile. De câteva zile, contul oficial al șatenei de pe Instagram s-a împlinit cu astfel de postări, prin care și-a uimit fanii.

ADVERTISEMENT

Larisa Ionescu le-a arătat tuturor imagini cu noua ei mașină, ce era parcată în fața vilei în care locuiește, alături de varianta în miniatură, pentru fiul ei. Este vorba despre un Range Rover Evoque, ce poate ajunge să coste și 150.000 de euro, în funcție de dotările alese.

Autoturismul de lux i-a fost livrat cu funde și baloane în formă de inimioare tinerei. Aceasta a devenit soția lui Alin Ionescu pe data de 15 iulie 2019. Totodată, alături de toate acestea mai exista și un buchet de trandafiri imens, livrat tot în varianta de lux, la cutie și ce ajunge să coste câteva sute de lei.

ADVERTISEMENT

De pe contul Larisei Ionescu nu au lipsit nici postările în care ea și micuțul Carol au testat mașina de jucărie. Șatena și-a plimbat băiețelul prin fața casei din Crevedia în care locuiește.

Larisa Ionescu, cadouri de lux din partea soțului milionar. Cum o răsfață fostul partener al Cristinei Spătar
Larisa Ionescu se bucură în prezent de cadouri foarte scumpe din partea soțului ei milionar

Nu este pentru prima dată când primește cadouri foarte scumpe din partea fostului soț al Cristinei Spătar. Aceasta deține și o sumedenie de poșete foarte scumpe, iar din colecția ei nu lipsesc nici modele de Chanel.

ADVERTISEMENT

Cântăreața Cristina Spătar și milionarul Alin Ionescu s-au căsători în 2008 și au divorțat în 2016. Cei doi copii care au rezultat din mariajul lor, Aida și Albert, au rămas în grija solistei.

ADVERTISEMENT