Fotbal intern

Laude pentru Dennis Man! ”Ce a făcut el vedem prin alte campionate”

30.11.2018 | 10:23
Laude pentru Dennis Man Ce a facut el vedem prin alte campionate

Continuă laudele pentru Dennis Man după prestația bună pe care jucătorul a avut-o la Iași! Mijlocașul a marcat împotriva Politehnicii după care a scos și penalty-ul din care a înscris Florin Tănase. Narcis Răducan a rămas impresionat de fotbalul arătat de Man și a remarcat saltul calitativ pe care l-a avut acesta. Ceea ce a reușit el la Iași este un gol de mare fotbalist. L-am studiat foarte bine  și pot spune că Man este unul dintre puținii jucători care s-au impus din prima”, a declarat Răducan pentru Digi Sport.

Narcis Răducan crede că Dennis Man a devenit încet, dar sigur un fotbalist de bază al FCSB-ului. ”Poate că Dennis Man nu este la fel de spectaculos  ca alți fotbaliști, dar el a crescut ușor-ușor și ce-a făcut acum e senzațional! În condițiile în care joci cu un adversar bun, pe un teren greu, asta este dovada că ai trecut la un alt nivel”, a adăugat fostul jucător al Stelei.

Laude pentru Dennis Man! Dennis Man faultat in careu in meciul de fotbal dintre CSM Politehnica Iasi si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Emil Alexandrescu din Iasi, duminica 25 noiembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Dennis Man a marcat 16 goluri în tricoul FCSB-ului

Laude pentru Dennis Man!

Narcis Răducan merge pe ideea că Dennis Man se poate transforma în jucătorul în stare să-i aducă lui Gigi Becali mai mult de zece milioane de euro în conturi. ”Un jucător care să depășească bariera asta de 10 milioane de euro trebuie să facă lucruri deosebite, să nu mai fie liniar. Iar ce a făcut acum Denis este ce vedem prin alte campionate. E pe un drum foarte bun”, a mai spus Narcis Răducan.
Dennis Man a ajuns la FCSB în 2016 și inițial a evoluat pentru echipa a doua a clubului. Câteva luni mai târziu, mijlocașul a făcut pasul către prima formație unde a prins deja 55 de partide. 16 goluri a marcat Man în tricoul roș albaștrilor. Între timp, jucătorul a fost convocat și de două ori la echipa națională a României.
* 9 prezențe are Dennis Man în tricoul echipei naționale de tineret a României