Fotbal intern

Laude pentru Pițurcă! Gică Craioveanu: „Cea mai bună veste pe care o puteam primi”. Ilie Dumitrescu: „Este special”

22.08.2019 | 21:05
Laude pentru Piturca Gica Craioveanu Cea mai buna veste pe care o puteam primi Ilie Dumitrescu Este special

Victor Pițurcă este noul manager de la U Craiova, iar venirea sa în Bănie este privită cu ochi buni de oamenii din fotbal românesc. Gică Craioveanu, membru în staff-ul administrativ al Științei, și Ilie Dumitrescu, fost component al Generației de Aur, cred că Pițurcă va reprezenta un plus uriaș pentru Craiova. 

Laude pentru Pițurcă

„E cea mai bună veste pe care o puteam primi astăzi. Are o prezență incredibilă. Jucătorii vor fi altfel, vor fi foarte motivați. Situația este una bună, dar mai delicată. Foarte bună în campionat, dar am ieșit din Europa League și asta nu e bine pentru noi ca imagine. Se va ocupa și de transferuri, dar din iarnă sau din vară, pentru că acum este un pic cam târziu. El are și un ochi bun pentru jucători. Pentru Papură, Piți este ca un tătic”, a spus Gică Craioveanu, la TV Digi Sport.

Dumitrescu laudă decizia lui Mihai Rotaru de a-l aduce pe Pițurcă în staff.

„Este o forță. Este un om calculat, un strateg desăvârșit. Are experiență, dar mâna lui Pițurcă se va vedea din sezonul viitor. La anul, echipa asta va arăta diferit. Își va pune amprenta în ceea ce înseamnă organizare și contează foarte mult. E un simbol craiovean. Îi felicit pe cei de la Craiova că au investit într-un om ca Victor Pițurcă. Este special. Este un om care nu visează decât performanță. Este omul potrivit”, a spus și Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

U Craiova a început bine noul sezon din Casa Pariurilor Liga 1, dar a dezamăgit în cupele europene, acolo unde a fost eliminată în turul 3 preliminar din Europa League pentru al treilea sezon consecutiv. Dacă în anii trecuți oltenii au fost scoși de Milan și Leipzig, anul acesta a venit rândul lui AEK Atena să-i elimine.