Sport

Laurențiu Reghecampf știe de ce a pierdut Universitatea Craiova la Voluntari: „Le-am făcut trei cadouri!”

Laurențiu Reghecampf a pierdut la FC Voluntari șansa să urce pe locul doi în Casa Pariurilor Liga 1, iar seria excelentă a „leilor” se încheie în cele din urmă.
18.03.2022 | 22:46
Laurentiu Reghecampf stie de ce a pierdut Universitatea Craiova la Voluntari Leam facut trei cadouri
Seria de șapte victorii consecutive a lui Laurențiu Reghecampf pe banca lui U Craiova se încheie la Voluntari. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova pierde prima partidă după opt meciuri consecutive în Casa Pariurilor Liga 1 fără înfrângere, scor 1-3 la Voluntari.

Laurențiu Reghecampf, extrem de nervos după FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-3: „E greu când faci asemenea cadouri”

Amenințările lui Reghe dinaintea meciului cu ilfovenii nu au avut efectul scontat, iar alb-albaștriii pierd la Voluntari fără drept de apel, spre nemulțumirea evidentă a antrenorului.

ADVERTISEMENT

„Explicații ar fi multe. Am făcut trei cadouri. Autogol, după o minge pierdută la mijlocul terenului, golul doi și trei greșeli de marcaj și pase greșite.

Atitudinea și meciul pe care l-am făcut a fost mult sub aștepările mele, nu am jucat simplu. Trebuie să trecem peste acest meci slab pentru că urmează două meciuri grele pentru noi, începând cu FCSB.

ADVERTISEMENT

A trebuit să fac schimbări ofensive și a doua repriză a fost mult mai bună. Am avut consistență și ocazii și nu trebuia să le dăm posibilitatea să ajungă așa ușor la poartă”.

Laurențiu Reghecampf, concluzii la cald înainte de meciul cu FCSB: „E greu să revii când facem atâtea greșeli”

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova le-a transmis un mesaj clar jucătorilor săi înainte de meciul cu FCSB și nu va mai îngădui astfel de erori:

ADVERTISEMENT

„Sper ca jucătorii care au făcut un meci mai slab să îl revadă și să înțeleagă că nu avem cum să venim să jucăm ca în prima repriză. Am antrenat ceva și am jucat cu totul altceva.

E un meci dificil când încerci să joci cu o echipă care se apară cu toți jucătorii, dar e greu să revii când facem atâtea greșeli. Egalăm și facem o greșeală de marcaj la o fază fixă.

ADVERTISEMENT

Nivelul jocului nostru nu s-a ridicat la ceea ce putem noi să facem. Noi luptăm partidă cu partidă și încercăm să facem cât mai multe puncte”, a declarat dezamăgit Laurențiu Reghecampf la finalul partidei.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1,82 este cota pentru „GG ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT