Life

Lavinia Pîrva a bifat o nouă intervenție estetică. Ce și-a făcut soția lui Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva a ”marcat” o altă operație plastică. La ce intervenție estetică a apelat partenera actorului Ștefan Bănică.
20.12.2022 | 22:27
Lavinia Pirva a bifat o noua interventie estetica Ce sia facut sotia lui Stefan Banica
Lavinia Pîrva a ”marcat” o altă operație plastică. La ce intervenție estetică a apelat cântăreața. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a bifat o nouă intervenție estetică. Ce și-a făcut soția renumitului jurat de la X Factor. Vedeta nu a ținut niciun secret și le-a arătat fanilor de pe social media cum arată la scurt timp după operația suferită.

Lavinia Pîrva a ”marcat” o altă operație plastică. La ce intervenție estetică a apelat cântăreața

Lavinia Pîrva a declarat în repetate rânduri că nu are foarte multe operații estetice și că este adepta procedurile non-invazive. Cu toate acestea vedeta a suferit în urmă cu ceva vreme o operație la nivelul bustului.

ADVERTISEMENT

După ce a prins curaj cu mărirea sânilor, cântăreața a trecut din nou pragul medicului estetician. Fosta componentă a formației Spicy și-a injectat acid hialuronic în buze, care sunt mai voluminoase și mai apetisante.

Bruneta și-a retușat buzele și anul trecut, însă de această dată schimbările sunt cu adevărat vizibile. Soția lui Ștefan Bănică este foarte mulțumită de rezultatele intervenției pe care le-a făcut publice prin intermediul unei filmări de câteva secunde.

ADVERTISEMENT
Lavinia Pîrva și-a mărit buzele
Lavinia Pîrva și-a mărit buzele. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Lavinia Pîrva, adepta operațiilor estetice?

Lavinia Pîrva pare să fie adepta operațiilor estetice după ce o perioadă foarte lungă a susținut că apelează numai la intervenții non-invazive. Îndrăgita artistă nu este contra intervențiilor de acest gen, mai ales că a bifat-o pe a doua.

„Pentru moment sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială și corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată!

ADVERTISEMENT

Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină!

Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru”, spunea vedeta la un moment dat, scrie libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Soția lui Ștefan Bănică este foarte atentă la felul în care arată, dovadă că are o siluetă impecabilă. Lavinia Pîrva și-a revenit destul de repede după ce a născut și a eliminat repede kilogramele în plus.

ADVERTISEMENT