Life

Cum a fost surprinsă Lavinia Pîrva, pe stradă. Soția lui Ștefan Bănică a atras toate privirile

Lavinia Pîrva este în vizorul oamenilor de când a devenit soția lui Ștefan Bănică, așa că nu este de mirare că este mereu în atenția publicului.
02.08.2021 | 19:16
Cum a fost surprinsa Lavinia Pirva pe strada Sotia lui Stefan Banica a atras toate privirile
ADVERTISEMENT

Discretă cu viața sa personală, frumoasa cântăreață este surprinsă adesea pe străzile din Capitală în timp ce-și plimbă băiatul sau merge la saloane de înfrumusețare unde se menține în formă maximă.

Bruneta atrage de fiecare dată privirile, indiferent de ținuta pe care o poartă. Acest lucru s-a întâmplat și acum când Lavinia Pîrva a fost ”semnalată” în plină stradă, destul de grăbită.

ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrvă, surprinsă în plină stradă. Cum a apărut soția lui Ștefan Bănică în miezul zilei

Cu o ținută lejeră, sport, artista a fost surprinsă în timp ce se îndrepta spre un salon de înfrumusețare. Vedeta a optat pentru o pereche de colanți de culoare mov și un maiou negru.

Potrivit spynews.ro, ținuta a fost accesorizată cu un obiect perfect pentru zilele de vară, o șapcă care a protejat-o pe soția lui Ștefan Bănică de razele soarelui.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu ține cont de temperaturile ridicate și are grijă să-și respecte toate obligațiile de pe ordinea zi. Solista este foarte atentă la obiectivele pe care le are.

Lavinia Pîrva, adevărul despre operațiile estetice suferite

În plus, frumoasa artistă este foarte atentă la silueta sa, dovadă că au intervenit foarte multe schimbări în viața ei de când a devenit mamă pentru prima oară.

ADVERTISEMENT

Artista apelează la multe proceduri non-invazive, precizând că nu simte nevoia să ofere explicații pentru operațiile estetice pe care le are.

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea.

ADVERTISEMENT

Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine!

În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică!!!! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face!

Pentru moment sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată!

În al doilea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!”, a explicat Lavinia Pîrva la un moment dat, scrie viva.ro.

ADVERTISEMENT