Life

Lavinia Pîrva l-a dat de gol pe Ștefan Bănică, în legătură cu băiețelul pe care îl au împreună: „Fă, mămică, să vezi cum e!”

Lavinia Pîrva a vorbit despre cum s-a schimbat de când a devenit mamă și cum se împart sarcinile în familia ei. Cântăreața l-a dat de gol pe soțul ei, Ștefan Bănică Junior.
23.11.2021 | 16:26
Lavinia Pirva la dat de gol pe Stefan Banica in legatura cu baietelul pe care il au impreuna Fa mamica sa vezi cum e
ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva a vorbit despre cum își crește băiețelul, pe care ea și Ștefan Bănică l-au botezat cu numele Alexandru. Timișoreanca a mărturisit că este o mamă destul de permisivă și că își dorește ca pruncul ei să crească fără să aibă parte de îngrădiri.

Artista care a făcut parte din trupa Spicy în urmă cu câțiva ani a dat puțin din casă, spunând într-un mod voalat că Ștefan este ceva mai panicat, mai grijuliu când vine vorba despre feciorul lor.

ADVERTISEMENT

Lavinia i-a spus lui Bursucu că știe cum sunt bărbații când vine vorba despre copii, mărturisind că femeile, fiind mame, sunt un pic mai detașate și asta deoarece sunt mereu în preajma celor mici și sunt mai obișnuite cu ei.

Lavinia Pîrva nu e la fel de panicată ca Ștefan Bănică atunci când vine vorba despre fiul lor: „Vreau un copil care să crească relaxat”

„Vreau un copil care să crească sănătos și relaxat. Sigur că sunt în permanență lângă el și îi explic. Nu e bine cum e să faci asta și te vei lovi. Vrei să vezi cum e? Nu vreau să îi interzic totul. Fă, mămică, să vezi cum e!”, a declarat Lavinia Pîrva la Teo Show, spunând că uneori este bine ca micuții să treacă și prin experiențe neplăcute ca să se călească.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii, Lavinia a vorbit și despre ziua ei de naștere, care va avea loc pe 24 noiembrie. Mâine, soția lui Ștefan Bănică va împlini vârsta de 37 de ani.

Lavinia Pîrva, la Teo Show. Captură Kanal D

Artista își petrece ziua de naștere fără mare tam-tam

Anul acesta, dat fiind contextul pandemiei, evenimentul se va ține într-un cadru restrâns. Vor participa cei mai apropiați oameni. Lavinia a spus că abia așteaptă să primească tortul și să sufle lumânările, asta deoarece când vine vorba de suflat, fiul ei Alex este prezent și este o mare bucurie mai ales pentru el acel moment special de la aniversare.

ADVERTISEMENT

„Sunt cu cel mic tot timpul. În perioada asta vreau să protejez familia”, a povestit Lavinia, întrebată dacă pregătește ceva special de ziua ei de naștere.

Pîrva a avut parte de o surpriză neașteptată în direct. Tatăl ei, Florin, a sunat și i-a urat lucruri bune, emoționând-o pe cântăreață până la lacrimi. Vedeta a povestit că atunci când era mică, tăticul ei era refugiul, omul în brațele căruia fugea când îi era frică sau când mama ei o mai certa.

ADVERTISEMENT

„Mama mă mai altoia. Mereu fugeam la tata, pentru că el era partea mai permisivă”, a adăugat Lavinia.

 

 

ADVERTISEMENT