Life
notix pixel id

Secretul care a ajutat-o pe Lavinia Pîrva să slăbească 30 de kg, dezvăluit. La ce obicei a renunțat cântăreața

Lavinia Pîrva a dezvăluit secretul care a ajutat-o să slăbească 30 de kg. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit la ce obicei a renunțat pentru a ajunge la silueta dorită.
22.11.2021 | 15:58
Secretul care a ajutat-o pe Lavinia Pîrva să slăbească 30 de kg, dezvăluit. La ce obicei a renunțat cântăreața
Cum a reușit Lavinia Pîrva să slăbească 30 de kilograme. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva a acumulat câteva kilograme în plus în timpul sarcinii, însă a dezvăluit cum a reușit să slăbească. Bruneta a fost nevoită să renunțe la un obicei pentru a ajunge la greutatea dorită.

Soția lui Ștefan Bănică Jr. a povestit cum a reușit să slăbească, dar și cum se menține în formă în continuare.

În afară de sport, vedeta a fost nevoită să facă o schimbare în dietă. Deși a fost greu, pentru că este pofticioasă, a reușit să se abțină, în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva a dezvăluit cum a reușit să slăbească 30 de kg

Un lucru important în procesul de slăbire a fost servirea regulată a meselor. Faptul că a practicat foarte mult sport a ajutat-o să ajungă la greutatea pe care și-a dorit-o.

Lavinia Pîrva încearcă să nu mănânce foarte mult. În plus, renunță să mai consume alimente după ora 5 seara atunci când pune la loc câteva kilograme.

ADVERTISEMENT

„M-am ambiționat și am făcut foarte mult sport… Chestia cu mâncarea nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă. Cumva, asta încerc să fac. Să nu mănânc foarte mult.

Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin. În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc nimic după ora 5”, a dezvăluit Lavinia Pîrva pentru Marius Manole, la Pro TV Plus.

ADVERTISEMENT

Ce procedură de înfrumusețare și-a făcut Lavinia Pîrva

Zilele trecute, Lavinia Pîrva le-a povestit fanilor despre cea mai nouă procedură de înfrumusețare la care a apelat.

Partenera de viață a lui Ștefan Bănică Jr. nu este adepta operațiilor estetice, dar apelează, uneori, la proceduri non invazive sau minim invazive.

ADVERTISEMENT

Vedeta a ales să-și facă o intervenție la nivelul buzelor, numită lip stripping. Este vorba despre de remodelare a buzelor.

„Nu este operație estetică, ci efectiv este o tehnică nouă. Medicul meu estetician știe exact cum să aplice aceste benzi astfel încât să obțineți forma buzelor dorită”, a anunțat Lavinia Pîrva pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a mers și în iunie la medic, fiind nemulțumită de cum arată buzele, iar acum a ajuns din nou la estetician. Lavinia Pîrva își dorește să ajungă la o altă formă a buzelor.

Bruneta a mai spus că urmează și un proces de remodelare corporală și rejuvenare facială.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri