Fotbal international

Lazio i-a stabilit prețul lui Milinkovic-Savic! ”E mult peste Pogba”

09.08.2018 | 16:20
Lazio ia stabilit pretul lui MilinkovicSavic E mult peste Pogba

Președintele clubului Lazio Roma, Claudio Lotito, a anunțat că i-a stabilit prețul mijlocașului Sergej Milinkovic-Savic, dorit de marile forțe ale fotbalului european. Într-un interviu acordat pentru presa italiană, oficialul lazial a afirmat că internaționalul sârb, care va fi adversarul echipei naționale a României în Liga Națiunilor, este cu mult mai bun decât campionul mondial Paul Pogba.

”Este cel mai bun tânăr jucător din lumea fotbalului, cu un potenţial uriaş. Nu am primit vreo ofertă pentru el. Nici de la Milan, nici de la Juventus, cu atât mai puţin de la Real Madrid sau Manchester United. Nu mă grăbesc să-l vând, dar dacă mă întrebaţi cât valorează, vă amintesc că anul trecut, pe 29 august, am refuzat o ofertă de 110 milioane de euro”, a dezvăluit Claudio Lotito.

Lazio i-a stabilit prețul lui Milinkovic-Savic: ”Nu nu interesează schimburi de jucători”

”Pentru ce sumă a fost vândut Pogba la Manchester United, 105 milioane? Atunci Milinkovic merită mai mult, pentru că e mult mai bun. Şi să fie clar, nu sunt interesat de schimburi de jucători sau propuneri de împrumut cu opţiune de transfer definitiv”

, a  mai spus președintele clubului Lazio Roma.

Campion mondial under 20 cu reprezentativa Serbiei, Sergej Milinkovic-Savic a fost transferat de Lazio Roma de la RC Genk, în 2015, în schimbul a doar nouă milioane de euro. A devenit rapid unul dintre cei mai importanţi jucători ai biancocelestilor, pentru care are deja aproape 100 de apariţii în Serie A.

Președintele clubului Lazio Roma, Claudio Lotito, a anunțat că i-a stabilit prețul mijlocașului Sergej Milinkovic-Savic, dorit de marile forțe ale fotbalului european
Președintele clubului Lazio Roma, Claudio Lotito, a anunțat că i-a stabilit prețul mijlocașului Sergej Milinkovic-Savic, dorit de marile forțe ale fotbalului european

În urmă cu ceva vreme, presa internațională a scris că președintele clubului Real Madrid,  Florentino Perez, ar fi dispus să ofere 150 de milioane de euro grupării Lazio Roma pentru transferul mijlocașului Sergej Milinkovic-Savic. Pentru a-l convinge pe internațional sârb de 23 de ani să vină pe Santiago Bernabeu, oficialii clubului Real Madrid îi pregătesc un salariu anual de 8 milioane de euro plus bonusuri.

Milan îl vrea împrumut pe Milinkovic-Savic

Însă,  tatăl lui Sergej Milinkovic-Savic a dezvăluit că i-a spus fiului său să aleagă oferta campioanei Italiei, Juventus Torino. “I-am zis de multe ori că Juventus e echipa perfectă pentru el. Clubul ideal. La Torino vin multe trofee, echipa domină fotbalul italian de mult timp. Ar avea șansa de a crește până la maturitatea fotbalistică. Cu coechipieri de top, ca Paulo Dybala, Douglas Costa și asa mai departe, el poate câștiga titlul, Cupa și poate chiar Liga Campionilor, de ce nu? Juve ajunge mereu departe în această competiție și, dacă ar câștiga finala, Sergej poate lua chiar și Balonul de Aur“, a declarat Nikola Milinkovic.

Înainte de începerea Campionatului Mondial din Rusia, presa din Anglia a anunţat că oficialii “diavolilor” au ajuns la o înţelegere cu Lazio pentru a-l achiziţiona pe Sergej Milinkovic-Savic pentru 90 de milioane de euro.

Ultima intrată pe fir ar fi fost AC Milan, care ar fi propus o variantă interesantă pentru trecerea jucătorului la echipa antrenată de Gennaro Gattuso. Milanezii au oferit 40 de milioane de euro pentru un împrumut al lui Sergej Milinkovic-Savic și drept de cumpărare definitivă în vara viitoare. Banii dintr-un eventual transfer definitiv ar urma să fie plătiți eșalonat în mai mulți ani, iar Lazio Roma ar urma să primească și bonusuri în fucție de performanță, dar și pe atacantul Fabio Borini.