Fotbal intern

Leo Grozavu a negociat cu Dinamo şi critică strategia “câinilor” din derby-ul cu CFR Cluj: “Era nevoie de mai mult curaj”

28.07.2019 | 08:47
Leo Grozavu a negociat cu Dinamo si critica strategia cainilor din derbyul cu CFR Cluj Era nevoie de mai mult curaj

Leo Grozavu a fost unul dintre antrenorii care a negociat cu Dinamo, iar acum a criticat strategia “câinilor” din derby-ul cu CFR Cluj. Formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare a ajuns la a treia înfrângere consecutivă în campionat, 0-1 în Gruia, şi ocupă ultimul loc cu zero goluri, zero puncte.

Leo Grozavu a negociat cu Dinamo şi critică strategia “câinilor” din derby-ul cu CFR Cluj: “Începeam cu Straton în poartă”

FANATIK a anunţat în excluisivitate că Leo Grozavu a negociat cu Dinamo, discuţiile fiind purtate cu o zi înainte de derby-ul cu CFR Cluj. După ce a spus pas ofertei, antrenorul de 51 de ani a analizat prestaţia dinamoviştilor în meciul din etapa a 3-a şi a criticat alegerile făcute de Eugen Neagoe şi Sebastian Moga.

“Dacă eram antrenor, astăzi aș fi jucat altfel. Ca să îți propui să câștigi trebuie să abordezi mai agresiv jocul. Era clar că CFR va introduce mulți jucători noi, dar nu aveai de unde să știi cum va arăta exact. Era de așteptat însă că vor suferi la nivelul relațiilor de joc. Cred că era nevoie de mai mult curaj. Când abordezi cu trei jucători defensivi la mijloc se întâmplă asta. Eu aș fi început cu Straton în poartă. Moldoveanu nu poate să joace în bandă. A demonstrat când a jucat cu Bratu că este vârf și că acolo dă randament. Așa cum cred că Montini nu este atacant împins, este un volante, un al doilea vârf. Îi place să coboare”, a declarat Leo Grozavu pentru gsp.ro.

Leo Grozavu a negociat cu Dinamo şi critică strategia "câinilor" din derby-ul cu CFR Cluj (sursă foto: sportpictures.eu)
Leo Grozavu a negociat cu Dinamo şi critică strategia “câinilor” din derby-ul cu CFR Cluj (sursă foto: sportpictures.eu)

Ce clauză dorea Leo Grozavu la Dinamo

Leo Grozavu a sistat negocierile cu Dinamo şi a susţinut că îşi dorea o clauză prin care să rămână minim şase luni la echipă. În aceste condiţii, antrenorul de 51 de ani ar fi semnat cu formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare, chiar şi pe un salariu derizoriu. “Şi pentru o mie de euro veneam la Dinamo, să am ce să mănânc la București”, a susţinut Leo Grozavu.

În perioada 1992-1998, Leo Grozavu a jucat în tricoul lui Dinamo, bifând 105 meciuri şi cinci goluri. La formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare, fostul antrenor al Petrolului Ploieşti a fost coleg, printre alţii, cu Sebastian Moga şi Eugen Neagoe.

Tags: