Fotbal international

Levante-FC Barcelona 2-1 în Cupa Spaniei. Prestație modestă a catalanilor. Video

11.01.2019 | 00:15
LevanteFC Barcelona 21 in Cupa Spaniei Prestatie modesta a catalanilor Video

Meciul Levante – FC Barcelona din prima manşă a optimilor de finală ale Cupei Spaniei s-a încheiat cu o surpriză, gazdele impunându-se cu 2-1. Returul este programat exact peste o săptămână, pe Nou Camp. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Final de meci – Barcelona pierde la limită întâlnirea cu Levante, dar a menajat foarte mulți jucători. Catalanii au fost salvați în final de penalty-ul transformat de Coutinho.

Min. 85 – Philippe Coutinho reduce din diferență dintr-un penalty obținut de Denis Suarez.

Min. 18 – Borja Mayoral dublează avantajul gazdelor.

Min. 4 – Cabaco deschide scorul pentru Levante cu o lovitură de cap.


UPDATE, ora 22:23 / Se știu echipele de start.


Barcelona a început bine noul an, cu o victorie, e adevărat, foarte muncită, la Madrid, în faţa lui Getafe, cu scorul de 2-1 şi acum se pregăteşte ca în weekend să primească acasă vizita celor de la Eibar. De fapt, cu acest meci din 13 ianuarie Barca începe o serie de partide care nu o vor mai scoate din Catalunia decât peste exact o lună, când va merge în campionat, la Bilbao. Pentru că după Eibar va juca acasă returul cu Levante din Cupa Spaniei, tot acasă cu Leganes, apoi în vecini, la Girona şi în fine, din nou pe Nou Camp, cu Valencia.

Levante – FC Barcelona LIVE STREAM şi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Partida Levante – FC Barcelona se dispută joi, 10 ianuarie, de la ora 22:30, pe stadionul Ciutat de Valencia în prima mansă din optimile de finală ale Cupei Spaniei. Jocul nu va putea fi vizionat pe nici un post de televiziune din România, întrucât niciunul nu a preluat drepturile TV pentru această competiţie. Puteţi urmări desfăşurarea partidei dintre Levante şi FC Barcelona în format LIVE VIDEO, intrând pe site-ul FANATIK.RO.

Levante - FC Barcelona. Cele două guri de foc, Messi şi Suarez, nici măcar nu au făcut deplasarea
Levante – FC Barcelona. Cele două guri de foc, Messi şi Suarez, nici măcar nu au făcut deplasarea

Ca întotdeauna, pentru marile cluburi prioritare sunt campionatul şi Champions League. Abia apoi urmează Cupa şi eventual Cupa Ligii, acolo unde se organizează. La fel procedează şi Barcelona, chiar dacă a câştigat trofeul de mai multe ori în ultimii ani. În meciul de la Valencia Ernesto Valverde va trimite pe teren o echipă cu foarte multe rezerve, odihnind cei mai importanţi jucători: ter Stegen, Pique, Rakitic, Messi şi Suarez. Niciunul nu se va afla nici măcar pe bancă. E drept că şi Levante va folosi câteva rezerve, însă absenţele din trupa blau-grana nu suferă termeni de comparaţie.

Cine sunt înlocuitorii vedetelor lăsate la odihnă

Cillessen va fi portarul, la fel ca şi în sezonul trecut de Cupă, Semedo, Murillo, Lenglet şi Miranda fundaşi, Alena (utilizat doar în Cupă ediţia precedentă), Busquets şi Arthur la mijloc, Dembele, Malcom şi Coutinho în atac. O echipă slăbită de forţa ei ofensivă, dar şi de doi dintre oamenii cheie din sistemul defensiv, ter Stegen şi Pique. Cota la victorie a Barcelonei a urcat mult, ajungând la 1,55, iar un succes al gazdelor are 5,50 şi egalul 4,70. Un gol reuşit de Levante are cote între 1,35 şi 1.40.