Fotbal international

Levante, glume pe seama Barcelonei după victoria din La Liga! ”Ce poţi face în 7 minute?”

03.11.2019 | 12:45
Levante glume pe seama Barcelonei dupa victoria din La Liga Ce poti face in 7 minute
ADVERTISEMENT

Oficialii clubului Levante fac glume pe seama echipei FC Barcelona după victoria obținută în etapa a 12-a din La Liga. Catalanii au suferit a treia înfrângere din acest sezon al campionatului spaniol, dar se mențin pe primul loc în clasament, însă pot fi depășiți de revelația Granda în cazul unei victorii în această seară în partida cu Real Sociedad.

Levante, glume pe seama Barcelonei după victoria din La Liga

FC Barcelona a pierdut meciul din deplasare cu Levante, scor 1-3, după ce a condus cu 1-0, iar conducătorii clubului din Valencia au nfăcut glume pe seama catalanilor. Trupa lui Ernesto Valverde a condus la pauză cu golul marcat din penalty de Leo Messi, dar gazdele au revenit în repriza a doua și au marcat de trei ori în doar șapte minute prin Jose Campana, Borja Mayoral și Nemanja Radoja.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului de pe Estadio Ciudad de Valencia, administratorii contului de Instagram al clubului Levante au făcut o postare ironică la adresa celor de la Barcelona. ”Ar trebui căutat pe Google ‘Ce poţi face în 7 minute?’”, este mesajul postării însoțit de o imagine cu rezultatele căutării, la secţiunea ştiri apărând cele despre rezultatul meciului de sâmbătă seară.

 

View this post on Instagram

 

Deberías Googlear “¿Qué hacer en 7 minutos?” #LevanteBarça

A post shared by Levante UD (@levanteud) on

Weekend de coșamr pentru granzi

A fost un weekend de coșmar pentru marile puteri ale fotbalului european, pe lângă FC Barcelona și alți granzi înregistrând rezultate rușinoase. Bayern Munchen a fost umilită în deplasarea de la Eintracht Frankfurt, Paris Saint-Germain a pierdut în mod surprinzător la Dijon, iar Real Madrid a fost ținută în șah pe teren propriu de Betis Sevilla.

ADVERTISEMENT